Vitrin Aranan çantalar

Aranan çantalar

14.08.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aranan çantalar

Aranan çantalar

Aranan çantalar
Çantalar giderek çeşitlenen model ve renkleriyle vitrinleri süslüyor. Buna karşın hala aradığınızı bulamamaktan yakınıyorsanız bir kez de şu adreslere göz atın.
  • Ajda Çanta: Kurulduğu 1980'den bu yana gittikçe yayılan, marka olmuş bir isim Ajda Çanta. Ankara, Bursa ve Kadıköy'de yer alan toplam altı mağazasıyla hizmet sunan firma, aynı zamanda deri eşya fuarlarının vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.
    Çantada model ve çeşit zenginliği arayanların kesinlikle uğraması gereken bir adres burası. Seyahat çantasından kemer ve cüzdana uzanan geniş ürün yelpazesinde yer alan her şey modern ve artistik bir çizgi taşıyor. Süslemelerde gereksiz fazlalıklar göze çarpmıyor. Metal aksesuvarlar ve benzeri şeyler yerinde ve dikkatle kullanılmış.
    Mağazada, değişik tür derilerden ve suni malzemelerden üretilmiş çanta çeşitleri, cüzdanlar, anahtarlık ve seyahat çantalarının yanı sıra kumaş, kumaş ve derinin birlikte kullanıldığı ürünlere de yer verilmiş. Bunları hazır alabileceğiniz gibi ısmarlama da yaptırabiliyorsunuz. İstediğiniz model değişik malzemelerle yapılabiliyor. Ayrıca şekil değişikliği ve tamir istekleriniz de karşılanıyor. Kullanılan malzemenin özelliği ve işçilik, haliyle fiyatları etkileyici faktörler. Bu nedenle fiyatlar arasında oldukça büyük farklılıklar göze çarpıyor. Cüzdanlar ortalama 7 - 8 milyon, kemerler 8 - 20 milyon, çantalar ise 10 - 100 milyon lira.


    Ajda Çanta, Hasırcıbaşı Cad., Nergis Ap. 5 / 2, Kadıköy
    Tel: 0216 418 81 81

  • A.N.A. Kolleksiyon: Çanta, cüzdan ve anahtarlık gibi ürünlerin satıldığı bu adres, ünlü markaları ucuza edinme şansını yakalayabileceğiniz az sayıdaki yerden biri. Bu özelliği nedeniyle her an müşterileriyle dopdolu. Gelen mallar kısa sürede tükendiğinden, fırsatları kaçırmamak için buraya sık sık uğramayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor.
    Son moda deri, suni deri, kumaş çantalar arasında eski dönemleri anımsatan modelleriyle göze çarpan ilginç çantalar da yer alıyor. Değişiklik arayanların hoşlanabileceği, başka yerlerde kolay bulunamayacak çantalar bunlar. Model yanında çeşit açısından da zengin bir mekan burası. Büyük, küçük, spor, abiye, her çeşit çantayı bir arada bulabiliyorsunuz. Sırt çantaları, bel çantaları, evrak çantaları; uzun, kısa askılı çantalar, anahtarlıklar, gözlük kılıfları, cüzdanlar, askılı cüzdanlar gibi pek çok ürün çeşidi bir arada sergileniyor. Üstelik bunlar çok sık yenileniyor.
    Mağazanın dikkat çeken özelliklerinden biri de uyguladığı fiyat politikası. Gerçekten de ucuzluğu yakalayabileceğiniz bir yer burası. Fiyatlar şaşırtacak kadar düşük. 3.5 ile 15 milyon arasında değişen bir bedel karşılığında çok şık bir çantaya sahip olmak sizce de şaşırtıcı değil mi?


    A.N.A. Kolleksiyon, Şehit Muhtar Cad., No: 12, Taksim
    Tel: 0212 238 11 42