Vitrin Asil ve şık

Asil ve şık

23.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Asil ve şık

Asil ve şık


En özel mücevherler için artık yurtdışına gitmenize gerek yok. Collection’da dünyanın ünlü markalarını birarada bulmak mümkün


       Yüzyıllardır vazgeçilmez bir aksesuvar olan mücevherler günümüzde sadece zenginliğin simgesi değil; asaletin ve şıklığın bir göstergesi oldu. Birbirinden değerli madenleri ve taşları birleştirerek farklı dizaynlar yaratan ünlü firmalar, kimi zaman tasarladıkları modellerle çağa damgasını vurdu. Bazı markaların adları yıllarca hiç değişmeden kalan modeller ile anılmaya başladı, klasikleşti. Yıllarca bu mücevherlere, saatlere ve hediyeliklere sahip olmak için yurtdışına gidenler artık aradıklarını bulmak için uzaklara gitmeyecek. Çünkü bu markaları birarada sunan bir mağaza var: Collection. Collection’ın ilk mağazası 1995 yılında Çırağan Palace Kempinsky’de açılmış. 1998 yılında Nişantaşı’nda açılan mağaza ile ürün yelpazesini giderek genişletmiş ve dünyanın en prestijli markalarını Türkiye’ye getirmeyi sürdürmüş. Collection; Tiffany & Co., Faraone, Damiani, Alfeieri & St. John, Furrer - Jacot, Utopia markalarının Türkiye’deki tek temsilcisi konumunda. Bu markaların dışında Gucci ve Chrono - Swiss saatleri, Cartier hediyelikleri bulmak mümkün.

       Her zevke uygun
       Collection’larda Tiffany & Co. markasının kalemleri, gümüş objeleri, mücevherleri ve tabii ki saatleri bulunuyor. Eğer şık bir alyans istiyorsanız İsviçre’nin 140 yıllık ünlü alyans firması Furrer - Jacot, değişik modelleri ile sadece Collection mağazalarında satılıyor. Sarı ile beyaz altının konbine edilmesiyle yapılmış birbinden şık alyanslar herkese hitap ediyor. Tercihiniz inci ise Collection mağazalarında ünlü Utopia marka inciler de bulunuyor. Unutmadan; Collection’larda bir de Wish - List, Dilek Listesi, uygulaması var. Bu uygulama ile doğum günü, evlilik yıldönümü, söz, nişan, şirket kutlamaları gibi tüm hediye alınacak özel günler için evlilik listesi benzeri bir çalışma yapılıyor. Collection, seçtiğiniz mücevher, aksesuvar, saat, ev ve ofis aksesuvarlarını arkadaşlarınıza duyurarak, hediyenize kavuşmanızı da organize ediyor.

       Collection Nişantaşı (0212) 232 07 42
       Collection Çırağan (0212) 259 87 95