Vitrin Atın alışveriş sepetine!

Atın alışveriş sepetine!

27.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Atın alışveriş sepetine!

Atın alışveriş sepetine


Gün gelecek, evden dışarı çıkmak için hiçbir sebebimiz kalmayacak. Alışveriş, okul, iş gibi yorucu şeyleri internetle rahatça halledebildiğimizde, daha tembel ve huzurlu bir dünyada yaşıyor olacağız


       shop.superonline.com/bils
       Beyaz gömlek konusunda deneyimli bir şirket. Envai çeşit beyaz gömlek bulunuyor bu sanal mağazada. Özellikle beyaz gömlek denenmeden de alınabileceği için bu mağazadan alışveriş yapmak iyi fikir gibi geliyor. Hesaplı ve kaliteli.

       www.deppo.com
       Çok fazla çeşit bulabileceğiniz dev bir mağaza. Kravat iğnesinden pantolona, çoraptan gözlüğe kadar her şey mevcut. Sitede yazıldığına göre, aldığınız ürün çabucak elinize geçiyor. Türkiye’nin her yerine ücretsiz dağıtım yapıldığı gibi, İstanbul içinde hemen ertesi gün teslim ediliyor. Bunun garanti edilmesi de önemli bir artısı sitenin. Sitede giyimden başka hobi, çiçek, oyun gibi bölümler de düşünülmüş. Tasarımı yapanların bu işlerdeki son trendlerden haberdar oldukları belli oluyor. Kaliteli ve orijinal bir site. Tavsiye olunur.

       shop.superonline.com/jimmy/
       Beyzbol toplu logosundan da tahmin edilebileceği gibi, oldukça sportif kıyafetler mevcut bu sitede. Tasarımı şık ve enerjik bir havada yapılmış. Kadın, erkek, spor gibi bölümlerden oluşan mönünün tüm öğeleri de beyzbol topu şeklinde. Güzel.

       www.ajanda.com
       Geniş içeriğe sahip büyük bir alışveriş portalı. Otobüs biletinden gözlüğe, uydu anteninden spor ayakkabıya kadar ne almak istiyorsanız işe bu siteden başlayabilirsiniz. Türkçe içerikli, kaliteli tüm sanal marketleri kolay araştırılabilir şekilde dosyalamışlar. Alışverişten başka, Unicef ya da Orman Vakfı gibi bir kuruma online bağış yapabiliyorsunuz bu sitede. Ayrıca en popüler alışveriş sitelerinin bulunduğu bir top 5 listesi de mevcut.