Vitrin Ayaklardaki şıklık

Ayaklardaki şıklık

16.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ayaklardaki şıklık

Ayaklardaki şıklık


Çoraplar desen desen, renk renk... Öyle çeşitlendiler ki artık, küçük bir ayrıntı deyip geçmek mümkün değil. Onlar başlıbaşına bir dünya


       Onlar küçük ama, yaşamınızdaki en büyük ayrıntılar. Çoğumuzun, sonbahar ve kış günlerinde vazgeçemediği kısa soket ve ince çoraplar bu kış çok özel bir koleksiyonla ayaklara modayı getiriyor. Öylesine sonsuz renk ve kumaş çeşitliliğine sahipler ki... Kış modası jean’e ok gösterip, pastel renklere rota çizerken; yün, akrilik, pamuklu, şeffaf ve ince dokuya sahip olan çorapların desenleri ise aklın alamayacağı uçuk çizgilerle tasarlanmış. Çoraplarda çiçek desenlerinden baklavalı modellere ve çizgi kahramanlara kadar düşünülmüş modeller ayaklarda şıklık yaratmayı hedefliyor. Vücudumuzun önemli bir parçası olan bacakları giydirmek önemli ve bir o kadar da zor bir seçim. Artık seçenekler sonsuz.
       Gün boyu vücudumuzu taşıyan ayaklarımız için masaj yapan çoraplar, beli saran, güzel bir profil veren popo kaldırıcı çoraplar, korseli ve göbek özelliği olan antrestik kıvrımları önleyen body form çorap, basen ve diz kapağı bölgesinin şişmesini ve yorulmasını önleyen, gecenin o karşı konulmaz cazibesini ortaya çıkaran kendinden slikonlu modeli sayesinde jartiyersiz kullanabileceğiniz çoraplar ve daha neler neler var... Danstan spora, iş kıyafetinden günlük giyime, küçük bedenlerden ‘king’ ve ‘queen’ bedenlere birçok zengin çeşitliliği ile çoraplar her yerde karşımıza çıkıyor.
       Bir gardrobu canlandırmanın en kısa ve en ucuz yolu bir çift çorapla mümkün. Çocukların büyük bir zevkle giyeceği çizgi kahramanlar ve erkeklerin estetiğini düşünen ince diz altı çoraplar da unutulmamış.

       Marka marka çorap fiyatları