Vitrin Bayram devam ediyor

Bayram devam ediyor

24.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bayram devam ediyor

Bayram devam ediyor
Çocuklar için vitamin
İştahsızlık, yemek seçme, oyuna dalma gibi nedenler çocukların gereksinim duydukları vitaminleri almalarını zorlaştırıyor. Vitamin tabletleri ile bu eksikliği gidermek ise çok zor çünkü çocuklar tadını beğenmedikleri bir şeyi kabul etmiyorlar. Yeni çıkan Additiva Multivitamin çiğneme tabletleri portakal tadı ve özel oyunlu kutusu sayesinde küçüklerin vitamin ihtiyaçlarını karşılamaları için birebir. Bedava pizza
Pizza Hut'ın 23 nisanda başlattığı "bedava çocuk mönüsü" promosyonu 25 nisan pazar akşamı son bulacak. Bu tarihler arasında Pizza Hut'a ailesiyle birlikte gelen çocuklara bir pizza, bir Pepsi ve tatlıdan oluşan çocuk mönüsü ücretsiz olarak verilecek. Bu promosyon İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Adana ve Bursa'daki 20 restoranda uygulanıyor. Alfabeyi oyunla öğrenme zamanı
Scrabble'ı artık bilmeyen yok. Bu ünlü kelime oyununun 5 - 8 yaş arasındaki çocuklar için özel olarak hazırlanmış yeni versiyonu piyasaya çıkıyor. Çocukların zevkle oynayabilecekleri iki ayrı oyunu içeren "Junior Scrabble" çocukların alfabeyi tanımalarına, yeni sözcükler öğrenmelerine yardımcı olacak.

Barbie de modayı takip eder
Son dönemde dünya modasına ilham veren Asya rüzgarları Barbie'nin yeni giysilerini de etkiledi. Piyasaya sürülenm yeni Barbie'lerin giysilerinde Asya motifleri hakim. Bu arada Barbie'nin küçük kız kardeşi rolündeki Shelly ise yeni modellerden. Shelly, kaydıraktan kaydırıldığında neşeli bir kahkaha atmayı da ihmal etmiyor.


Sezonun çocukları
Uniseks, kız ve bebek olmak üzere üç farklı grupta farklı beğenilere hitap eden LC. Waikiki ilkbahar - yaz modellerinde çocuk dünyasının farklı renk ve çizgilerini koleksiyonuna taşıyor. LC. Waikiki 0 - 16 yaş arasındaki çocukların ve gençlerin benimsediği marka olarak tişörtten mayoya, şapkadan pantolona çocuk dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.