Vitrin Beni top sandılar

Beni top sandılar

08.08.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Beni top sandılar

Beni top sandılar
8 Ağustos 1998
Sibel ARNA

Çocuklarınızın sıcaklardan bunalmadan yaz tatilini keyifle geçirmelerini istiyorsanız, onları Kemer Golf & Country Club Yaz Okulu'na gönderebilirsiniz.

Çocukları severim ama bazen hiç çekemem. Özellikle son günlerde çekemiyorum. Sıcakların bunalttığı şu günlerde İstanbul'un tadını, yaz okulları sayesinde çocuklar çıkarıyor. Yaz okullarına gidemeyenler havuza, bol sulu oyun parklarına ya da klimalı oyun salonlarına gidiyor. Hiçbirini yapamasalar bile işsiz güçsüz, dertsiz tasasız yaşıyorlar. Sürekli çocuk olmak var bu dünyada.
Geçtiğimiz hafta içinde Kemer Golf & Country Club '98 Yaz Okulu'nu gördükten sonra hayatım boyunca 4 - 13 yaş arasında gidip gelmek istedim. 13 yaşından sonra tekrar 4 yaşında olmak ve böyle bir kısır döngü içinde yaşamak... Ahhh ahh... O yaşlarda aşık olmak bile güzedir. Mutlu aşk belki yalnızca o yıllarda vardır, değil mi? Neyse bırakayım aşkı meşki de ben size yaz okulunu anlatayım, hem işimize bakalım hem de eğlenelim. Kemer Golf & Country Club '98 Yaz Okulu'na gittiğimde saat 11:00'di. Çocukların bir kısmı tenis dersindeydi. Ben de aralarına karıştım. Ortalama 50 santim boyundaki minikler kendi boylarına yakın raketlerle çok şirin gözüküyorlardı. Fotoğraflarını çekebilmek için onlara filenin önüne dizilmelerini söyledik ve ben de onların önüne boylu boyunca uzandım. Uzanmaz olaydım, o biraz önce anlattığım 50 santimlik çocuklar birden ellerindeki raketleri kafama vurmaya başladılar. Oysa biz onlara raketleri benim başımın üstüne doğru uzatmalarını söylemiştik. Başım hala ağrıyor ama olsun onlar çocuk... Darbeli tenis dersinden sonra yüzme dersi alan çocuklarla tanıştım. Tabii ki onlarla da fotoğraf çektirdim. Fotoğrafçı arkadaşım Müslüm miniklerden havaya su atmalarını istedi. İstemez olaydı! Onlardan uzun olduğumdan olsa gerek, beni hava zannettiler ve beni sırılsıklam ıslattılar. Yine çocuk olduklarını düşünüp "ah ben de bir çocuk olsaydım canınıza okurdum" diye söylenerek kurulandım.
Öğle vakti gelince tüm çocuklarla birlikte yemek yedik. Allahtan yemek esnasında kaşığın içine makarna koyup ne kadar uzağa gidiyor denemesi yapmadılar. Ben ballıyımdır, eğer yapsalardı kesin suratımın ortasına isabet ederdi.
Kemer Golf & Country Club İstanbul merkezine arabayla 25 dakika uzaklıkta, Belgrad Ormanı'nın yanıbaşında, şehir karmaşasından uzak, uluslararası standartlara sahip bir sportif ve sosyal kulüp. Yaz okuluyla da çocukların hem ruhen hem bedenen kendilerini yetiştirmelerini sağlayan Kemer Golf & Country Club aile, birey ve toplum kavramı üzerinde önemle duruyor. Hisar Eğitim Vakfı'na bağlı Kemerköy İlköğretim Okulu ile ortaklaşa düzenlenen Yaz Okulu haftaiçi her gün eğitim veriyor. 22 Haziran - 11 Eylül 1998 tarihleri arasında açık kalacak Yaz Okulu dört ayrı dönemden oluşacak. 6 - 14 yaş gruplarındaki çocuklar okulda İngilizce, bilgisayar, basketbol, futbol, golf, binicilik, tenis, yüzme, izcilik, sanat ve jimnastik gibi dersler alıyor.
Kemer Golf & Country Club'ın insana eşsiz huzur ve güven veren ortamına ben on çocuğum olsa onunu da gönderirim. Çocuklarınız varsa acele edin. Çünkü kontenjanlar sınırlı.

Kemer Golf & Country Club Yaz Okulu
Uzun Kemer Mevkii, Göktürk Beldesi, 34993 Eyüp - Kemerburgaz
Rezervasyon için telefon: 239 70 10

Kaç para?
Çocukların yaz tatilini keyifli geçirmelerini hedefleyen Kemer Golf & Country Club Yaz okulu'nda kişi başına ücret üyeler ve Hisar Eğitim Vakfı öğrencileri için 150 milyon + KDV, misafirler için ise 180 milyon + KDV. Okulun servisleri çocukları evlerinden alıp evlerine bırakıyor.

Dönemler 22 haziran - 10 temmuz
13 temmuz - 31 temmuz
03 ağustos - 21 ağustos
24 ağustos - 11 eylül