Vitrin Bıçaksız estetik

Bıçaksız estetik

10.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bıçaksız estetik

Bıçaksız estetik

Sibel Arna
Bıçaksız estetik
Herkes kilolarıyla uğraşırken siz gergin, pırıl pırıl ve güzel yüzünüzle ön plana çıkabiliriniz. Hem de bıçak altına yatmadan... Yaz geliyor. Hem de ip bikinileri, açık renkleri ve derin dekolteleriyle. Kadınlar akın akın selülitlerini tedavi ettirip kilo vermeye çalışıyorlar. Genç olanların işi kolay. Yağlar vücuda tam olarak oturmadığı için daha çabuk kilo kaybedebiliyorlar. 40 yaş üstündeki kadınlar ise kilo vereceğim diye helak oluyorlar. Eğer sizin helak olmaya niyetiniz yoksa, ben fazlalıklarımla da güzelim, ip bikini değil de mayo giyerim diyorsanız bir önerimiz var. Siz de değişimi yüzünüzle yakalayın. Bıçak altına yatın ve cerrahi yöntemlerle yüzünüzü gerdirin demiyoruz. Bizim bahsettiğimiz sistem "Myolifting".
Estemed Estetik Merkezi'nin sahibi Emel Atalay, myolifting yöntemiyle yüz germe, ampul uygulaması, yüz konturlarının yeniden biçimlenmesi, kaşların kaldırılması, elmacık kemiklerinin biçimlendirilmesi, gerdanın yok edilmesi gibi işlemleri büyük bir başarıyla yapıyor.
Elektrotlar yardımıyla uygulanan myolifting gevşemiş tüm bağ dokusunu canlandıran ve cildi geren bir sistem. "Hatları yukarı doğru çektiğimiz için bu işlemle tüm deformasyonları yok ediyoruz," diyen Emel Atalay, ayrıca 12 - 15 seans arasında bir zamanda yüzü 10 yaş gençleştirdiklerini de belirtiyor. Bugüne kadar birçok müşteride harika sonuç veren elektrot uyarılarıyla cildi germe işlemi yani myoliftingin seans ücreti yalnızca 5 milyon. Bu kadar cüzi bir ücretle bıçak altına yatmadan kırışıksız bir cilde ve parlayan canlı bir dekolteye ulaşmak elinizde. Belki vücudunuzla ön plana çıkamayacaksınız ama bu sistem sayesinde gergin yüzünüz ve dekoltenizle bayağı ilgi toplayabilirsiniz. Emin olun ilk planda kalçayı, bacağı, beli değil de yüzü tercih eden erkekler (genelde en hayırlıları onlardır) sizin olacak. Zaten tüm çaba onlara güzel gözükmek için değil mi?

Estemed Estetik Merkezi
Ihlamur Yolu, 36 / 3, Demir Palas Apartmanı, Topağacı / İstanbul
Tel: 0212 247 70 11