Vitrin Bırakın dağınık kalsın!

Bırakın dağınık kalsın!

18.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bırakın dağınık kalsın!

Bırakın dağınık kalsın
Amerika'da kellikle mücadelede kullanılan yeni bir metot olan Folligraft artık Türkiye'de. İstanbul, Ankara ve İzmir'de şubeleri bulunan Nova Hair Design Center sistemi uygulayan ilk şirket...

Derdimizi reklam diliyle anlatalım: "Kendimi saçım güzel olduğunda güzel hissediyorum," der kadının biri şampuan reklamında... Doğrudur, kadınlar en çok saçlarına özen gösterirler. Saçları üzerinde yapacakları en ufak bir değişiklik görüntülerini tamamen değiştirir. Başka bir imaja, başka bir havaya bürünüverirler. Yani kadını gösteren saçıdır...
Peki ya erkekler, onların saçları için bakıma ihtiyaçları yok mu? Onlar da kadınlar gibi kendilerini karşı cinse beğendirmenin yolunun saçlarından geçtiğini bilmiyorlar mı? Bilirler tabii, ancak onların güzellikten başka dertleri var... Söylemesi ayıp, birçoğunun bakım yapacak saçı bile yok aslında. Yani dertleri daha büyük.
Artık günümüzde erkeklere kellikle savaşlarında yardımcı olmak için yeni yöntemler geliştiriliyor. Örneğin "Kellik canıma tak etti," diyenler, kafalarına ameliyatla saç ektirebiliyor. Kimilerine göre bu etkileyici görünmenin en iyi yolu. Amerika'da olduğu kadar ülkemizde de büyük ilgi uyandıran bu ekme işinin ne kadar etkili olduğu da başka bir tartışma konusu.
Kimilerine göre bu sistem yüzde yüz etkili değil, kimilerine göre de sağlıklı değil ve saçları yeniden kaybetme tehlikesi var. Yani hem zaman hem para hem de moral kaybına neden olabiliyor.
Ve kafası parlamaya başlayan erkek, en gelişmiş ilaç ve losyonların bile saçlarını geri getirmediğini gördüğünde, hatta bu ilaçların yan etkileriyle karşılaştığında yeni yollar aramaya başlıyor. Biz de onlar için biraz araştırma yaptık. Ve yeni bir metot keşfettik.
Türkiye'ye yeni gelen bu metotla artık orijinal saçlarınızın aynısı üretilebiliyor. İstanbul merkezli bir kuruluş olan Nova Hair Design size kellikle savaşta tam destek sağlıyor. Şirketin Genel Müdürü Ertaç Şensoy, bu yeni sistemin durumlarından rahatsızlık duyan ve ihtiyacı olan erkekler için özel olarak Amerika'dan getirildiğini söylüyor. Nova Hair Design'ın kullandığı bu yeni sistemin adı Folligraft. Ertaç Şensoy bu sistemin en iyisi ve sağlıklısı olduğuna inanıyor: "Hiç ağrı çekmeden şahane saçlara sahip oluyorsunuz," diyor.
Folligraft, diğer metotlar gibi ameliyata dayalı değil. Tamamen kozmetik dünyasının yarattığı bir mucize. Eğitimli uzmanlar tarafından uygulanıyor. Amerika'da eğitilen uzmanlar, öncelikle saçın problemli bölgesinin kalıbını çıkarıyor. Buna göre bir harita hazırlanıyor. Daha sonra kişinin kendi saç örneği alınıyor. Bu örnekle birlikte kalıp, sistemin yaratıcısı olan Amerika'daki Onrite adlı şirkete gönderiliyor. Orada, gönderilen saç örneğinin aynısından bir verici bulunuyor. Gerçek saç Türkiye'ye getiriliyor. Bu yeni saç, sorunlu bölgeye yapıştırılıyor. Kozmetik malzemeleri ve kremlerle besleniyor. 4 - 6 hafta içinde yeni saçlarınız hazır oluyor. Ve saçınız dökülmeden önceki doğal görünümüne kavuşuyor.
Görünüşe bakılırsa, Folligraft ameliyatlı, ağrılı, geriye dönüşü olmayan ve de saç diplerinde çirkin görüntülere yol açan saç nakillerinden çok daha kolay. Çünkü hiçbir tıbbi müdahale gerektirmiyor. Ve son derece ekonomik. Üstelik dışarıdan bakıldığında, yapıştırıldığı hiçbir şekilde fark edilmeyen yeni saçınızla rahat rahat duş alabilme ve hatta fön çektirme avantajına kavuşuyorsunuz. Ama illa, yok ben ektirmem de, yapıştırmam da diyorsanız; o zaman sizi de mutlu edecek, hatta içinizi rahatlatacak bir çözüm bulduk bile biz... Hiç dokunmayın kafanıza... İngiliz New Woman dergisinin yaptığı bir ankette Sean Connery yeniden "Yüzyılın En Seksi Erkeği" seçilmiş... Bilginize sunuyoruz. Bilirsiniz, yakışıklı İskoç feci şekilde keldir.


Nova Hair Design
Nispetiye Cad. Birlik sk. Arıca Plaza No: 8 / B1 Levent - İstanbul
Tel: 0212 325 40 72 (4 hat)