Vitrin Cadıdan 5 maddelik sezon anayasası

Cadıdan 5 maddelik sezon anayasası

02.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cadıdan 5 maddelik sezon anayasası

Cadıdan 5 maddelik sezon anayasası


VİTRİN CADISI


       Size söz verdiğim gibi bu haftayı takıntılara ayırdım. Takıntılarımın ve takıntılarınızın peşinde dükkân dükkân dolaştım. Elimde bir dosya kâğıdı sizler için notlar aldım. Dere tepe düz gittim. Yılmadım. Otobanlarda kayboldum, Carefour’ları karıştırdım. Yine vazgeçmedim. Sizin için uğraştım, didindim, saçımı süpürge ettim.
       1- İlk durağımız More And More. Bu dükkanın kış sezonu açıldı. Aklınızda olsun. Dükkanın kumaşları kaliteli, fiyatları makul. More and More çok cool bir şekilde modayı yansıtıyor. Hiçbir şekilde işi sulandırmıyor, designer ayağı çekmiyor. Çok aklı başında. Bravo! Övgüye devam... Ne yaptığını, ne satması gerektiğinin farkında. Aferin! Buradaki biker ceketlere bayıldım. Bu sezon bu biker montlardan zaten çok var. Buradakiler gerçekten çok başarılı. Fiyatları da 40 milyon civarında. Bu biker montların en önemli özelliği dar omuzluları bile geniş omuzlu göstermeleri. Bir cadı olarak omzu dar olanlara tavsiyem, bu sezon çok moda olan bu biker montlardan bir adet edinmeniz. More and More’da bir de etekler beğendim. Etekler ekose, etekler hafif kloş. Etekler çok tatlı. Her tarz etek var. Fiyatları da 24 milyon 500 bin Türk lirası. Gidin bakın More and More’a ne demek istediğimi anlayacaksınız.
       2- İkinci takıntımız kemerler. İncecik kemerler. Yılan derisi ya da rugan olabilir. İncecik olacak. Tokası da aynalı. Bu kemerleri en ucuza sadece beş milyona Park Bravo’nun indirimli dükkânlarından bulabilirsiniz. Park Bravo yeni sezona geçmeden oraya bir gidin, kemer alın, kemer!
       3- Home Store yeni sezonu açtı. Kokai’den bol bir şey yok burada. Kokai ise cıvıl cıvıl her zamanki gibi. Biraz piyasa. Eee ama bazılarınız bu piyasa nesnelere bayılıyor. Bu piyasa tarzları hemen benimsiyor. Eğer onlardansanız sizin dükkânınız Homestore. Buradaki pantolonların her türlüsünün kalıpları çok iyi. Kış için size geçen yazıda bahsettiğim pantolon eteklerden burada mevcut. Yünlü kumaştan her türlü modern kesimli pantolon Homestore’dan alınabilinir. Aklınızda olsun.
       4- Kürkün modasını bu sezon bacak kadar boyuyla Sarah Jessica Parker bile uyguluyor. Sarah, yeni televizyon dizisi Sex and the City’de hep kürkler giyiyor, sivri topuklu Kelian terlikler ayağından eksik olmuyor. Her karede başka bir çift pabuç, her karede başka bir kürk ceket üstelik orjinal beni bir cadı olarak değil her şeyden önce bir insan olarak çıldırtıyor. Hele o saçları, koparıp koparıp süpürgeme takmalıyım diyorum bazen. Bu ne kendini beğenmişlik bu ne ben çirkinim bunu böyle kabullenmeliyim diyememezlik... Anlamıyorum.
       Hoş Amerika bayılır bu yerden bitmelere, bücürlere. Britney’e de öyle değil mi? Pis yer cücesi. Ne de çirkin giyiniyor hiç dikkat ettiniz mi? Tuhaf Hakan Peker paça pantolonlar, turuncu göbek açıkta Ebru Yaşar toplar ve saçlar aman o saçlar Meryem Ana’nın miniği adeta. Yemezler...
       5- Kendimi kaybettim. Bu takıntıyı bir özürle geçiştiriyorum.

       Not:Anayasanın devamı haftaya...