Vitrin Çiçek ve pasta butikleşti

Çiçek ve pasta butikleşti

16.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çiçek ve pasta butikleşti

Çiçek ve pasta butikleşti


Nature ve Dolçe özel günlerin iki harika detayı için çok güzel seçenekler sunuyor


       Kuruçeşme’den Bebek’e giderken solda çok sade bir vitrinde daha önce pek de eşi benzerine rastlamadığınız devasa bir pasta, hemen yanındaki vitrinde ise çok şık çiçekler gözünüze çarpıyor. İçeri adım attığınızda bir tarafta çiçekleri özenli bir şekilde sarıp sarmalayan, bir tarafta ise bembeyaz kıyafetler içinde pastalar yapan bayanlar dikkatinizi çekiyor. Burnunuza gelen mis gibi pasta kokusu ise iştahınızı kabartıyor.
       Dolce ve Nature adlı bu mağaza hem çiçekçi hem de pastane, ama bizim bildiklerimizden değil. Yalnızca sipariş üzerine çalışan ve çiçek, pasta, tart, cookie yapan Dolce ve Nature on iki yıldır hizmet veriyor. On iki yıl önce çiçekçilerde yapılan klasik aranjmanlardan mutlu olmadığı için çiçek işine giren ve “Kişiyi ifade eden çiçekler hazırlamalıyım" diyen Nilgün Ertuğ tarafından açılmış Nature. Ertuğ, çiçekleri gümüşler ve özenli sepetler içinde hazırlamış ve göndermiş çiçekseverlere.

       Müşterisi ortağı oldu
       Altı yıl sonra da kendisine ortak olarak Yonca Bagana adlı müşterisi katılmış ve birlikte özel tatların yaratıldığı Dolce’yi kurmuşlar. öHem tatlı, hem çiçek, davetlerin ve özel günlerin ayrılmaz ikilisiydi biz de bu ikiliyi birlikte yapmaya karar verdik" diyor Ertuğ.
       Davet organizasyalarını da baştan sona gerçekleştiren ikili işlerini “En doğru ama en sade biçimde isteyenler için" yaptıklarını söylüyorlar.
       Dolce ve Nature’da on yedi kişilik bir ekip çalışıyor. Çiçekte evlere servis var ancak pasta ve diğer hazırlanan yiyeceklerde evlere servis yok, siparişi veren gelip kendisi alıyor.

       Her şey sipariş üzerine yapılıyor
       Mağazada cheesecake ve brownieden başka hazır birşey bulmak imkansız. Dolce yapımı bir pasta almak istiyorsanız bir gün önceden siparişinizi vermeniz gerekli. Çiçek için ise anında servis var.




       Dolce ve Nature
       Adres: Kuruçeşme cad. no: 80 Kuruçeşme/İstanbul
       Tel: (0212) 263 73 15 - (0212) 265 09 02 - (0212) 257 49 37