Vitrin Cildinizi şımartın

Cildinizi şımartın

30.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cildinizi şımartın

Cildinizi şımartın


Güneşin zararlı ışınları yaz boyunca cildinizi olumsuz etkiledi. Şimdi bunlardan kurtulmanın ve cildinizi yenilemenin tam zamanı


       Yaz mevsimini geride bırakıp, sonbahara girmeye hazırlandığımız şu günlerde cildiniz mevsim geçişindeki dış faktörlerin etkisiyle çok daha hassas bir döneme giriyor. Bronzlaşan cildin üzerinde güneş ışınlarının yoğun etkisi var. Şu sıralar yazdan yorgun çıkan cildinizi bakıma almanın tam zamanı. Ayrıca cildinizde meydana gelen akneler veya sivilceler de büyük bir sorun oluşturuyor.
       Ciltteki fazla yağ birikiminden oluşan bu aknelerin sıkılmamasını uzmanlar önemle vurguluyor. Çünkü sivilcedeki mikrobu elinizle yüzünüzdeki başka bir yere taşıyarak yeni bir sivilceye yol açabilirsiniz. Cildinize uygun olan bakım yöntemini öğrenebilmek için bir uzman tavsiyesi almak şart. Güzellik merkezleri, sağlıklı bir cilt bakımının yapıldığı yerlerden. Bu merkezlerde yıpranan cildi onarmak için yağlı, karma ve kuru ciltlere uygulanan ayrı programlar var.
       Özellikle buralarda yazdan çıktıktan sonra yıpranan cildi onarıcı farklı yöntemler de uygulanmakta. Leyla İnanır güzellik merkezinde AHA bakım uygulanması yapılıyor. AHA bakımı güneşten oluşan lekeler için ekim ayında yapılan bir bakım.
       Başlangıçta az dozlarda başlayan bu bakımda, iki hafta sonra dozlar giderek artırılıyor. Haftada bir gün yapılan AHA bakımı nisan ayında sona eriyor. Hastalıkları, stresi, yakıcı güneşi, sigara ve hava kirliliğini hafızasına kaydeden cildinizin sağlığı için hijyenik ortam da oldukça önemli.

       Mevsimlik cilt bakım ürünleri
       Doux Peeling: Ölü hücre giderici ve yumuşak yapıdaki bu krem cildi canlandırmak ve eski parlaklığına kavuşturmak için en etkili uygulama.
       Doucereuer: Hassas veya tahriş olmuş ciltleri dengelemek için dermatolojik teste tabii tutulmuş üç üründen oluşuyor. Bu uygulama; hassasiyet giderici, yoğun onarıcı, cildi iyileştirici özelliklere sahip.
       Serum multi reparateur: Bu ürün hassas ciltler için yumuşatıcı etkiye sahip temel bakım uyguluyor.
       Creme Douceur Jour: Cildi dış etkenlerden korur, üst deriyi yatıştırır, cildi besleyerek nemliliğini muhafaza eder, cildi yumuşatır ve esneklik verir.
       Creme Douceur Nuit: Gece boyunca aşınmış cildi onarır, kuvvetlendirir ve hassaslığın azalmasına yardım eder, deriye esneklik verir ve kadife görünüm kazandırır.

Cilt bakımı fiyatları










       Bronzi Solarium Merkezi
       Yapılan her işlem için 15 milyon lira alınıyor.