Vitrin Demire boyun eğdirenler

Demire boyun eğdirenler

03.07.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Demire boyun eğdirenler

Demire boyun eğdirenler
Demire boyun eğdirenler
Füsun YAVAŞOĞULLARI

Demire boyun eğdirenler
Dekoratif, dayanıklı, sağlam. Bu özellikleri kendinde toplayan ferforje ürünler aynı zamanda merdiven korkuluğundan ev eşyasına kadar uzanan yaygın bir kullanım alanına sahipler. Hükmedilmesi zor bir malzeme olan demiri şekillendirmek, motiflerle süslemek ancak ustaların altından kalkabileceği zorlu bir iş. Bu yüzden de bu işi en iyi uygulayan atölyeleri bulmak gerekiyor. Bu alanda ürün çeşitleri ve kaliteli işçilikleriyle öne çıkan, fiyat açısından da uygun bir politika izleyen üç ayrı adrese ulaşabildik.
Her üç atölye de ferforje üzerine güzel örnekler sunan, beğeninizi kazanacak özel yerler.

Anadolu Antik Hikmet Arı'ya ait bu atölye, uzun yıllara dayanan geçmişiyle kendini kanıtlamış bir adres. Atölyesiyle bitişik konumdaki satış mağazasında sergilenen ürünleri çeşit zenginliğiyle dikkat çekiyor. Değişik boyutlarda kanape, yatak, yatak başları, sehpa, şaraplık, raflar, sadalyeler, bahçe takımları, gazetelik ve değişik ev aksesuvarlarının yer aldığı mekanda fiyatlar son derece uygun. Büyük boy orta sehpa 35 - 5 milyon, sandalyeler 15 - 18 milyon, şaraplık 25 - 50 milyon, üçlü kanape 150 milyon, gazetelikler 10 - 12.5 milyon lira.
Bunların yanı sıra büyük boy çömleklere, rölyef çalışmalarına ve döküm eşyalara da geniş bir yer ayrılmış. Çömlekler isteğe bağlı olarak dekoratif boyalarla desenlendirilip boyanabiliyor. Hazır ürünlerin satışı dışında sipariş üzerine de çalışan atölyede özellikle eski örnekler üzerine hazırlanan döküm masa ve sandalyelerle aydınlatma elemanları beğeni topluyor.

Adres: İbrahimağa Mah., Saraçlar Dr. Eyüp Aksoy Cad., No: 59, Kadıköy
Tel: 0216 325 43 12

Fer - Dem Hazır ferforje ürünlerin yanında önerileriniz doğrultusundaki uygulamaların da yapıldığı bu atölyede gerek dış gerekse iç mekanlara yönelik çok çeşitli eşya örnekleri sergilenmekte. Değişik motiflerin ve formların denendiği ürünlerde kalite ve titiz işçilik hemen göze çarpıyor. Burası aynı zamanda bahçe kapısı, pencere demiri gibi gereksinimleriniz için de başvurabileceğiniz bir adres.

Adres: Alemdağ Cad., No: 628 / A, Ihlamurkuyu - Ümraniye
Tel: 0216 420 12 31

Elektromag Ferforje Modren, şık ve kullanışlı ürünlerin yer aldığı atölyede çeşitler son derece zengin. Pencere, merdiven korkulukları, balkon demirleri, bahçe ve ev kapıları, masa, oturma grupları, yatak odası aksesuvarları, banyo aksesuvarları, aydınlatma elemanları, bahçe takımları bulabileceğiniz başlıca ürünler. İsteğe bağlı olarak özel astar boya veya dekoratif amaçlı boyaların uygulanabildiği bu ürünler aynı zamanda model açısından da oldukça zengin. Önceki adreslerde olduğu gibi burada da sipariş üzerine çalışılıyor.

Adres: Bağlariçi Cad., No: 28, Avcılar
Tel: 0212 590 72 47