Vitrin Evdeki profesyonel mutfak

Evdeki profesyonel mutfak

22.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Evdeki profesyonel mutfak

Evdeki profesyonel mutfak


Kendi kendini temizleyebilen fırınlar, yiyecekleri tatlarını ve besin değerlerini kaybettirmeden pişiren cihazlar, ünlü aşçıların ve gurmelerin tercihi olan ürünler... Gaggenau artık size çok yakın.


       Dünyada ankastre mutfak cihazları sektörünün öncü markası olarak tanınan ve profesyonel mutfağı evlere taşıyan Gaggenau, Türkiye'de. Hem de gösterişten uzak, sade ve fonksiyonel tasarımlarıyla ilgi gören 2000 yılı ankastre ürün serisiyle.
       Gaggenau iddialı; "Farkı yaşayacaksınız" sloganıyla hareket ediyor. Bakalım neymiş bu farklar...
       Alüminyum, paslanmaz çelik ve cam gibi malzemeleri tercih ediyor Gaggenau; hem eşi bulunmaz rahatlıklar sundukları hem de doğal oldukları için. Paneller ve düğmeler için alüminyum, iç havzalar ve eklemeler gibi fonksiyonel elemanların tamamı için ise paslanmaz çelik kullanılıyor. Gaggenau ürünleri kir tutmuyor, parmak izi lekesi bırakmıyor. Yüzeyleri çok sağlam. Kolay kolay çizilmiyor, darbelerden etkilenmiyor.
       Gaggenau'nun tüm dünyada en çok beğenilen ürünü basınçsız kombine buharlı özel Gaggenau fırını. Bu fırın ünlü aşçıların profesyonel mutfaklarında kullandıkları pişirme yöntemlerini evlere taşıyor. Bu fırın ile ister buharla, ister sıcak havayla, ister kombine buharla evlerde bir profesyonel gibi yemek pişirilebiliyor. Buharlı fırının sağladığı en büyük avantajların başında, yiyeceklerin tatlarını ve besin değerlerini kaybettirmeden pişirmesi geliyor. Çünkü yiyecekler kendi suyunda pişiyor.
       Ankastre gömme fırınları ise, üniversal ısıtma sistemi, üstün emniyet sistemi, zengin aksesuarlar ve dikkat çekici sade bir tasarımı birarada sunuyor. Üniversal ısıtma sistemi, sıcaklık derecesini 5 derecelik adımlarla 50 - 300 derece arasında ayarlanmasını sağlıyor. Bu sistem sayesinde bu fırında pişen yiyecekler, yapılan kızartma ve ızgaralar, her türlü damak zevkine uygun olarak ayarlanabiliyor. Havayı temizleyen katalizatör, mutfağın rengine uyum sağlayan büyük bir güvenlik camı ve pizza ya da ekmekler için kendiliğinden ısıtmalı döküm kızartma kabı ile fırın taşından oluşan aksesuarlara sahip bu ürün.
       Bir başka profesyonel fırın ise geleneksel fırınlardan yüzde 30 daha büyük olan bir Gaggenau klasiği. Profesyonel aşçı ve gurmelerin tercihi olan bu fırın antipryrolotik sistemiyle kendi kendini temizleyebiliyor, özel emayesine hiçbir şey yapışmıyor. Katalizatörü ise fırındaki havayı temizliyor.
       Gaggenau ürünleri elbette bu kadar değil. Mutfaktaki kötü kokuları ve buharı yüzde 100'e yakın bir emilimle çeken havalandırma cihazı, tezgah üstü havalandırma cihazı, tezgah üstü özel ankastre cihazları, özel gazlı pişirme cihazı...

       Mükemmel yemekler için Circulon
       Dünyanın önde gelen tencere - tava üreticilerinden İngiliz Meyer, en popüler serisi olan Circulon ile Türkiye pazarına girdi. Circulon'un farklı tip ve bütçeler için birçok ürünü var. Ancak Circulan Regular, bu ürünler arasında en rağbet göreni. Örneğin, tüm yemek yapanların problemi olan pişirme esnasındaki tabana yapışma, Circulan Regular serisinde tamamen ortadan kaldırılmış. Circulon ürünlerinin tabanlarındaki Hi-Low (yüksek - düşük) sistem yapışmazlık özelliğini koruyarak, yemeğin lezzetinin kaybolmasını önlüyor. Ayrıca Circulon ürünlerinin sapları pişirme sırasında çok yüksek derecelerde bile soğuk kalıyor.