Vitrin Evim evim, güzel evim

Evim evim, güzel evim

08.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Evim evim, güzel evim

Evim evim, güzel evim


Tarihi bir semtte ve yeşiler içine kurulan Mesa Çengelköy Evleri, eski İstanbul'u yaşamak isteyenler için alternatif bir yaşam sunuyor...


       Çengelköy, boğaz keyfi, yalıları, doğal güzelliğiyle İstanbul'un en özel semtlerinden biri. Bu tarihi semtte yeşiller içine gizlenmiş bir tepeye kurulu Mesa Çengelköy Evleri, eski İstanbul'u yaşamak isteyenler için alternatif bir yaşam sunuyor. İki köprü arasında konumlanan Çengelköy Evleri on yedi özel villadan oluşuyor. İki farklı büyüklüğe sahip olan villalar bodrum, zemin, üst ve çatı katından oluşuyor.

       Her yer yeşile bakıyor
       Yaşamı kolaylaştıran hiçbir ayrıntının unutulmadığı Çengelköy Evleri'nin giriş katı arka bahçeye açılan bir salon, ön teras, mutfak ve geniş bir antreden oluşuyor. Evin üst katına geniş bir holle giriliyor, banyolu ebeveyn yatak odası, farklı büyüklükteki üç yatak odası ile bir banyo, çamaşır odası, ön ve arka balkonlardan oluşuyor. Çatı eğimi içine gizlenmiş terası ile ister stüdyo ister dinlenme odası olarak kullanılabilecek çatı katına ise bağımsız merdivenle çıkılıyor. Hobi odası olarak kullanılabilecek alt bahçe katı da işlevsel. Bu kat banyolu bir oda, ısıtma donanımı ve depolama alanından oluşuyor. Ortak kullanıma açık yüzme havuzu, her villaya ait iki araçlık otopark, su deposu, jeneratör, yangın erken uyarı sistemi, foto elektrik detektörleri ile donatılmış site çevresi, Çengelköy Evleri'nde hayatı kolaylaştıran ve güvenli kılan özellikler arasında.
       Sahip olduğumuz ev alışkanlıklarımızı konforun dışında tutmayan Çengelköy Evleri'nde mutfaklar da çok çekici. Ankastre mutfak cihazlarıyla donatılmış mutfak, yanındaki terasıyla yemek yaparken doğanın içinde olma keyfini de yaşatıyor. Yerden ısıtma sistemine sahip villaların bütün mekanlarında farklı yer ve duvar malzemelerini farklı renklerde de seçebiliyorsunuz.
       472 ve 508 metrekareden oluşuan iki tip villanın bulunduğu Çengelköy Evleri'nde villaların fiyatları 710 bin ile 810 bin dolar. Satışlarda vade imkanı sağlanıyor.

       Hederepark villaları
       Ormanlarla kuşatılmış Şile otoyolu ve Ömerli vadisine tepeden bakan 24 Hederepark villaları yazlık kullanıma da daimi kullanıma da uygun. Kirli çevreden uzak, doğa içinde seçkin bir ortamda kurulan villalar, brüt 510 metrekarelik arsalara inşa edilmiş. Sitede ortak yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun parkı, çevre aydınlatması, güvenlik, su depoları, ağaçlandırma, otopark gibi hizmetler bulunuyor. Evler 3 oda, galeri, salon, mutfak, 3 banyo, antre, balkon ve verandadan oluşuyor. Veranda dahil 185.74 metrekare olan evlerin fiyatı 231, 250 ile 185 bin dolar arasında değişiyor.

       Şelale evleri
       Şelale evleri şehrin tam ortasında yalnızlık sağlıyor. Tüm resmi kurumlara, eğitim tesislerine ve bankalara yakın site tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Sitede alışveriş merkezleri, oyun alanları, otoparklar, tüm dairelere müstakil kat kaloriferi imkanı, güvenlik, yüzme havuzları, yapay göletler ve fitness center bulunuyor. 3 oda ve 1 salondan oluşan evler 120 metrekare. Çeşitli vade seçenekleri sunan Şelale evleri metropolün ortasında nefes alma fırsatı veriyor. Şelale evlerinin fiyatları 50 bin dolar.