Vitrin Geleceğin dahilerine...

Geleceğin dahilerine...

30.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Geleceğin dahilerine...

Geleceğin dahilerine...
Çocuklarınızın sıkılmadan ders yapmasını sağlamak için üretilen oyun alanına benzer şık çalışma masaları yetişkinleri kıskandırıyor.
Geleceğin dahilerine...
Multimedya gerçek bir devrim ve çocuklarımız da bu devrimin tam ortasında. Eğitici oyunlar, ansiklopediler, hatta edebiyat... Bunların hepsi bugünün çocuk ve gençlerinin kullanmayı çok sevdiği CD ROM'larda. Şimdi Vibel onlar için kullanıma uygun ve esnek yapıda, çok beğenecekleri multimedya ürünleri tasarladı.

  • Çalışma alanının altında yer alan sabit raf, klavye ve mouse için en ideal yer...
  • Hareketli rafın altında yer alan sabit raf ve iki bölme için farklı kullanım şekilleri...
  • Özel olarak tasarlanmış, dayanıklı, yuvarlak ve istediğiniz yere monte edebileceğiniz bir monitör rafı...
  • Pratik, derli toplu... Tekerlekleri sayesinde istenilen her yere rahatlıkla hareket ettirebilme olanağı...
  • Üniteyi tamamlayan Vibel Obia iskemle. Aktif oturma desteği, pnömatik kaldıracı ve ergonomik özelliği bulunuyor.
  • Halojen lamba düşük voltaj özelliği taşıyor.

    Ayrıca dersleri ve ödevleri zevkli hale getirmek de mümkün. Vibel Junior çalışma masasıyla ödev yapmak, okumak, resim yapmak, bilgisayar kullanmak veya küçük kızınızın hafif makyajını yapması çok zevkli ve kolay olacak.
    İşte size tipik bir çocuk odası manzarası: Yere saçılmış eşofmanlar, yatağın ucunda top haline getirilmiş pijama, her biri ayrı bir yerde olan (muhtemelen teki yatağın altında) ayakkabılar... Bu manzaradan sıkıldıysanız, Vibel size harika bir çözüm öneriyor: 3 ila 10 yaş arası çocukların gündelik giyeceklerini kaldırabilecekleri, son derece pratik ve eğlenceli Vibel Vesti - Bulle...
    Son derece pratik olan vestiyere çocuklarınız okul elbisesi, eşofman gibi gündelik giyeceklerini rahatça asabilirler. Alt raf ayakkabı ve terlikler için ideal. Onun hemen üstündeki V şeklindeki bölme ise çanta, oyuncak, paten gibi şeyler için en doğru yer. Ön paneldeki büyük ayna çocuklarınızın görünüşlerindeki son küçük düzeltmeleri yapabilmeleri için. Onun altındaki yarım ay şeklindeki küçük raf ve üç kanca, kolye, bilezik, çanta, vs. asmak için. Şapka, bere, sırt çantası ve yağmurlukların yeri ise, arka taraftaki iki askılık...