Vitrin Giysileri şık, kullanışlı ve ucuz

Giysileri şık, kullanışlı ve ucuz

20.02.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Giysileri şık, kullanışlı ve ucuz

Giysileri şık, kullanışlı ve ucuz
Giysileri şık, kullanışlı ve ucuz
Füsun YAVAŞOĞULLARI

Bir yandan çevremizde Fransız, İtalyan, İspanyol mallarının satıldığı mağazalar birbiri ardına açılırken, diğer yandan da bizim ürünlerimiz bu ülkelerin pazarlarında ilgi görüp beğeniliyor.
İhraç ettikleri tekstil ürünleriyle ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan, başarılı çalışmalarıyla yüzümüzü güldüren bu şirketlerden biri de Örsan.
Başta Almanya olmak üzere birçok ülkeye ürünlerini pazarlayan ve satış hacmi gün geçtikçe artan bir grafik çizen firma, ürünlerinin bir kısmını da iç pazara veriyor. Aynı zamanda fabrikasının giriş katında ayırdığı bir bölümde ve bir mağazada oldukça düşük fiyatlarla doğrudan satış yaparak müşterilerine çok karlı bir alışveriş olanağı sunuyor.
İki ya da üç sene önce farklı yerlerden beğeniyle satın aldığım her iki giysinin de Örsan etiketini taşıdığını gördüğümden beri bu marka benim için bildik ve güvenilir bir marka olmuştu. Ancak satış faaliyetiyle çevrede bilinmesine ve benim sık sık geçtiğim bir yerde bulunmasına karşın fabrika binasını keşfetmem oldukça geç oldu. Yoğun bir çalışma temposunun hakim olduğu mekanda her müşteriyle yakından ilgileniliyor. Modeller ve fiyatlar konusunda ayrıntılı bilgi verilip, değişik istekler sıkılmadan yerine getirilmeye çalışılıyor. Bu da müşterilerin kendini rahat hissetmesine ve acele etmeden seçim yapmasına olanak tanıyor.
Satılan giysilerin hemen arkasındaki bir bölümde yeni üretilecek örnekler sergileniyor. Yani bir sonraki sezon için firmanın ne gibi yeniliklerle karşınıza çıkacağına dair ipuçları yer alıyor bu bölümde.
Giysi modellerinde bazı ortak özelliklerin ön plana çıkarıldığı dikkat çekiyor. Günün her saatinde giyilebilme, kullanışlılık ve rahatlık genel çizgiyi oluşturuyor.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ve değişik yaş gruplarına seslenebilen Örsan giysileri şık ve ucuz olma özellikleriyle farklılığını ortaya koyuyor.
Firma Avrupa'daki gelişmeleri ve modayı yakından izleyerek elde ettiği verilerden yola çıkıp yeni modeller yaratıyor. Giysilerini üretirken kullandığı malzemelere ve kumaş seçimine önem veriyor. Kalıplar son derece rahat. Moda olsa bile giyilmesi zor olan modellerden kaçınılıyor. Günümüzün hızlı yaşantısına ayak uydurabilecek, bir iki aksesuvarla değişim gösterebilecek modellere öncelik tanınıyor.
Özellikle pantolon ve ceketler hem renk hem de model açısından son derece zengin. Kaşmir flanel, parlak, likralı kumaşlara ağırlık verildiği görülüyor. Grinin çeşitli tonları, lacivert, taba, siyah gibi renklerin çokça kullanıldığı dikkat çekiyor.
Kısa, uzun, klasik, spor, safari ceketler, paltolar, kabanlar, elbiseler, etekler, montlar... Mevsime uygun her türlü giysiyi kolaylıkla bulabileceğiniz bir yer burası. En önemlisi de gerçekten ucuz olan fiyatları ve uzun zaman giyilebilecek, almaya değer giysileri satması.
Kısacası alışverişe çıkarken öncelikle bu adrese uğramanız için oldukça fazla neden var.

Örsan
Sarayardı Cad., No: 1, Acıbadem
Tel: 0216 325 65 61

Örped
Örsan ürünlerinin satıldığı yerlerden biri de firmanın kendine ait Örped adlı mağazası. Alışılmadık bir satış noktası burası. Kayışdağı Caddesi üzerinde yer alan bir benzin istasyonundaki marketin mağaza olarak seçildiği bu yerde firmanın ihracat fazlası malları çarpıcı fiyatlarla satılıyor.