Vitrin Gözlüğün de outlet’i var

Gözlüğün de outlet’i var

26.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gözlüğün de outlet’i var

Gözlüğün de outlet’i var


FahriKuz Optik’in Şirinevler’deki indirimli mağazasından dünya markalarını çok daha ucuza alabilirsiniz


       30 yıldır gözlük sektöründe olan FahriKuz Optik, İstanbul’un çeşitli semtlerindeki mağaza ve lens merkezleri ile hizmet veriyor. Şirinevler’de bir buçuk yıldır bulunan FahriKuz Optik Outlet Mağazası’nda ise gözlük fiyatları diğer mağazalarına oranla daha ucuz. Fiyatların ucuz olmasının nedeni, burada satılan ürünlerin geçen sezona ait ya da seri sonu ürünler olmasından kaynaklanıyor.

       Gözlük alırken dikkat edin
       Alınan çerçevenin kullanacak kişinin yüzüne oturması, gözlüğü taktığında herhangi bir rahatsızlık hissetmemesi ve en önemlisi de gözlük camlarının kaliteli olması, yani camlarda dalgalanma olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Çünkü kalitesiz cam baş ağrısı yaptığı gibi, aynı zamanda görüş açısındaki dengeyi de bozuyor. Mesala yüzü büyük olan birinin küçük bir çerçeve alması doğru değil, çünkü böyle bir seçim görmede problem yaratıyor. Onun için en uygun seçim, yüzünüze uygun bir çerçeve kullanmak. Sürekli bir kullanım gerektirdiği için, optikte cam seçiminde organik camlar tercih ediliyor, çünkü organik camlar kırılmıyor, tek dezavantajı çok çabuk çizilmesi. Mineral camlar ise çabuk kırılıyor ama daha az çiziliyor.

       Kışın gözlükler sarı
       Bu yaz optikte metal; güneş gözlüğünde ise kemik çerçeveler tercih ediliyor. Ama optikte de kemik kullanılıyor. Kemik optik çerçevelerde; siyah, kırmızı ve mavi renkler tercih ediliyor. Bu yıl camlarda da renk trendi değişti, sarı ve mavi camlar, hem optikte hem de güneş gözlüklerinde sıkça tercih ediliyor. Ama güneş gözlüklerinde vazgeçilmez cam rengi; füme ve yeşil. Numaralı gözlük kullanan kişiler, yaz aylarında güneşin olumsuz etkilerinden daha az etkilenmek için ise kolormatik camları tercih ediyor. Kemik çerçevelerde; siyah, kahve, şeffaf kahve, optik çerçevelerde ise siyah, gümüş metal, sarı metal ve metal üzerine desen yapılan çerçeveler revaçta. Bu kış gözlük camlarındaki trend ise başta sarı olmak üzere açık renk camlar.

       FahriKuz Optik Outlet Tel: (0212) 654 49 00