Vitrin Güzellik ve bakımda beyaz eşya devri

Güzellik ve bakımda beyaz eşya devri

27.03.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Güzellik ve bakımda beyaz eşya devri

Güzellik ve bakımda beyaz eşya devri

Sibel Arna Kadınlar eskiden bıçak altına yatar, vücuda silikon gibi patlayabilme ihtimali olan şeyler taktırırlardı. Şimdilerde ise yıkanıyor, ütüleniyor, pişiriliyorlar. Günümüzde "Seni bir yaz gününe mi benzeteyim? Sen ondan çok daha güzel ve tatlısın..." diyen Shakespeare'in sevgilisi gibi olmak gittikçe zorlaşıyor. Yaz gerçekten de güzel, güneş yeryüzündeki her parlaklıktan daha göz alıcı... Fakat kadınlar bol kilolu, çatlaklı ve selülitli. Bu durumda yapacak tek şey var. Güneşin pırıltılarını gölgede bırakmak için zayıflamak. Biz zayıflayacağınız ve forma gireceğiniz aletleri sizin için bulduk. Bu cihazların her biri evlerinizde kullandığınız beyaz eşyalara benziyor. Gerek görüntü gerekse işlev bakımından yabancılık çekmeyeceksiniz... Ütülenecek, yıkanacak ve eriyeceksiniz. Ütü masasına yatma zamanı Bildiğiniz gibi evde kullandığımız ütü kırışık giderir. Vücut ütüsünün de temeldeki görevi bu. Adı Silhoutte. Dünyada on yıldır kullanılıyor. Bizim için çok yeni bir alet. Türkiye'de sadece üç tane Silhoutte var. Biri distribütör Ortadoğu firmasında, biri İncirli Hastanesi'nde, üçüncüsü ise Ayderm Dermatoloji Merkezi'nde. Silhoutte hanımların en büyük dertlerinden biri olan selülit problemine vakumla çözüm buluyor. Diyelim ki selülittten şikayetçisiniz ve Ayderm'e gittiniz. İlk önce 'anamneniz' (hastanın hikayesi) alınıyor. Daha önce ameliyat geçirip geçirmediğinizden kabızlık probleminiz olup olmadığına kadar bir dizi soruyu cevaplıyorsunuz. Ardından fotoğraf çekimi yapılıyor. Kollarınızı göğsünüzün üzerinde birleştirerek ön, sağ, sol ve arka cepheden fotoğrafınız çekilip, bacak ölçümleriniz alınıyor. Amaç, 14 seans sonunda tedaviye başlamadan önceki ölçümlerlerinizle tedavi sonrası ölçümlerinizin farkını göstermek.
Silhoutte'in vücudunuzu ütüleme işlemi sırasında derinizi saran bir giysi giyiyorsunuz ve hasta masasına uzanıyorsunuz. Aletin seans süresince derinizle temas etmesi zorunlu. Seansınız 45 dakika sürüyor. Silhoutte'in bir ekranı ve vakum aleti bulunuyor. Vakum aletini bir operatör kullanıyor. Çeşitli manevralarla, cihazı üzerinizde dolaştırıyor. Selülitli bölgeleri bir ritme göre vakumla çekiyor. Tedavi sonunda selülit nedeniyle bir portakal gibi kırışık olan teniniz Silhoutte'le ütülenerek dümdüz oluyor.
Seanslar 30 - 45 dakika sürüyor ve haftada iki seans uygulanıyor. Dördüncü ve yedinci seanslarda deride ılımlı bir soyulma oluyor, daha canlı gözüküyor. Onuncu seanstan sonra selülitli deri görüntüsü düzelmeye başlıyor. Tüm tedavi 14 - 16 seans sürüyor. Haydi yıkanmaya Çamaşırlarınız en iyi çamaşır makinesinde yıkanınca temizlenir. Vücudunuz ise Balneotherapie denilen görüntü bakımından küvete, işlev bakımından çamaşır makinesine benzeyen alet yardımıyla güzelleşir. Hydro masaj yapan cihaz selülit tedavisi, ödem, toksin atımı, kalsiyum, mineral ve vitamin eksikliğinde, incelme, dolaşım bozukluğunda, menopozda tedavi amaçlı kullanılıyor. Fokurdayan sular içinde yıkandığınız Balneotherapie'nin suyunun içinde zengin deniz suyu mineralleri, 98 çeşit maden, A, B, B1, B6, B12, C, D, E vitaminleri, amino asitler ve kalsiyum var. Bu aletten yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Glori & Thalgo Güzellik Merkezi'ne uğramak... Fırına atılmaktan korkmayın Mikrodalga fırın, hani şu 5 dakikada tüm buzları çözen, donmuş tüm yağları eriten alet. Glori & Thalgo Güzellik Merkezi'nde mikrodalganın vücuda uygulanabilir bir modeli var. Adı İnfda Snella. Enfaruj ışınları ve feradik akım sayesinde yağlar sıvıya dönüşüp idrar, ter ve lenf bezleri yoluyla vücuttan atılır. İnfda Snella incelme ve toparlamada en son teknolojinin ürünü. Ayderm Dermatoloji Merkezi:
Bağdat Caddesi No: 358/4, Şaşkınbakkal
Tel: 0216 478 13 73

Glori & Thalgo Güzellik Merkezi:
Bağdat Caddesi Gökmen Apt. No: 132 / 9, Feneryolu
Tel: 0216 449 26 11