Vitrin Hayal edin yeter

Hayal edin yeter

24.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hayal edin yeter

Hayal edin yeter


Aynılıktan sıkıldıysanız, işyerindeki eşyalarınız, ajandanız, kitaplığınız, kaleminiz, kalemliğiniz, saatiniz kısacası iletişim malzemeleriniz komşu firmadaki arkadaşınızda da varsa bu gidişe bir “dur" diyebilirsiniz. Farklı olana sahip olmak elinizde


       Düşünüyor, tasarlıyor ve iletişim malzemesi üretiyorlar. Size ya da sevdiğiniz kişilere. Ürettiklerine promosyon malzemesi de diyebiliriz. İsimleri Omnia Prestige. En önemli özellikleri zamanı baş köşeye oturtmaları. “Zaman geçer... Zaman kalır... Zaman akar... Zaman iyi gelir... Zaman susar..." diyorlar.
       Ağacı, deriyi, camı ve gümüşü kullanıyorlar. Tasarımları ağacın estetiğinde, derinin ustalığında, camın asilliğinde ve gümüşün işciliğinde hayat buluyor.
       Düşünen hep onlar olmuyor. Siz ne isterseniz onu da üretebiliyorlar. Ahşap saat, kitaplık, deri ajanda, gümüş kalemlik, gümüş kuşlu saat... Ne isterseniz...
       En olmadık isteklerinize bile evet diyorlar. Hayal gücünüzü tüm detaylarıyla tasarımlara yansıtabiliyorlar. Bir çizgisiz kağıt ve bir kara kalemle başlanıyor işe. Çizilebilir her şey uygulanabilir demektir. Çizimler onaylandıktan sonra ürünlerin prototipini yapıyorlar. Prototip üzerindeki düzeltmeler bittikten sonra müşterinin istediği sayı kadar üretiyorlar.
       Bir reklam ajansı gibi çalışıyorlar. Müşterinin iletişim konusundaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde gidermeye çalışıyorlar. Bazen onların yerine hayal kuruyor, bazen ise müşterinin hayallerini gerçek yapıyorlar.
       Ürettikleri sıradan promosyon araçları değil; bir Urartu heykeli, Frigya kabartması, fütüristik bir obje kullanabiliyorlar.
       İşin maliyetine gelince... Her şey müşterinin bütçesine bağlı. İstenilen ürünler belirlenen bütçeye göre üretiliyor. Bir tane üretim yapıyorlar mı? Evet yapıyorlar. Ama bu işin maliyeti biraz yüksek. İletişim malzemenize bir sanat eseri fiyatını ödemeyi göze almanız gerekiyor.

       Omnia Prestige: Merkez Mahallesi, İskete Sokak, Detay Apartmanı No: 8/1 Daire: 4 Şişli - İstanbul, Tel: 0212 230 19 28, 230 23 32