Vitrin İççamaşırları yurtdışından

İççamaşırları yurtdışından

08.05.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

İççamaşırları yurtdışından

İççamaşırları yurtdışından
Neşe Mesutoğlu
İççamaşırları yurtdışından
Yurtdışından alışveriş yapmayı tercih eden Nadide Sultan (22), Türkiye'de ölçülerine uygun büyüklükte iççamaşırı bulamamaktan yakınıyor. Sultan geceliğe de çok düşkün.
  • Alışverişçi kadınlardan mısınız?
    Alışveriş yapmayı deli gibi severim. Konser vesilesiyle yurtdışına çok sık çıktığım için genelde dışarıdan alıyorum. En sık Londra'dan, ama bu aralar Amerika da eklendi. Burada bulamayacağım ilginç şeyleri ucuza edinebiliyorum. Sanatçı giydiği ile özel olmalı; özel bir şeyleri burada bulmak çok zor. Giydiğinizi bir başkasının üzerinde görebiliyorsunuz. Oysa sanatçı bütünüyle kendini yansıtmalı.
  • Kendinizi yansıtırken hangi markaları tercih ediyorsunuz?
    Morgan'ı beğeniyorum. Bally, Dolce & Gabbana, Versace'nin ayakkabı ve çantalarını alıyorum. Calvin Klein, Polo, Ralph Lauren ve Donna Karan da kullandığım diğer markalar arasında.
  • Ne tarz giyinmekten hoşlanıyorsunuz?
    Her tarzı çok seviyorum ve değişiklik yapmaktan da hoşlanıyorum. Yarı klasik denen tarzda, hem klasik hem spor olabilen bir insanım. Bence kadın saçıyla başıyla değişken olmalı. Ben pantolon ceket de giyebilirim, yırtık kot da.
  • Sahne kıyafetleri için nasıl hazırlık yapıyorsunuz?
    Sahne kıyafetlerimde Muazzez Ersoy ve Bülent Ersoy'un modacısı Nur Yerlitaş ile çalışıyorum. Ne popçu ne klasikçi gibi giyiniyorum. Hafif Brezilyalı kadınlara benziyorum. Arabik bir yönüm de var. Büstiyer ya da tulum diktiriyorum. Abiye kumaşlarla çalışıyoruz.
  • Aksesuvarda tercihiz nedir?
    İmitasyon kullanmayı seviyorum. Takı tadında olmalı. Çocukluğumdan beri vazgeçemediğim takı ise küpe. Kadını erkekten ayırabilen tek şey büyük küpeler. Her şeyimize ortak çıktılar.
  • Hediye almayı sever misiniz?
    Başkalarına bir şeyler almayı çok severim. Hediye almak için Akmerkez'e gidiyorum. Nişantaşı'nı da seviyorum ama park sorunu olduğu için tercih etmiyorum.
  • Ne tür hediyeler alıyorsunuz?
    Giyim eşyası, kalıcı takılar alıyorum. 1.5 yaşında bir kardeşim var. Çocuk sektörü inanılmaz, insan kendisini kaybediyor. Kardeşime en son ayakkabı aldım. Biraz büyük olsun dedim. Ama abartmışım, 6 yaşına geldiği zaman ayakkabı sorunu olmayacak.
  • Akşamları nerelere gidiyorsunuz?
    Gece yaşantım yok. Ne zaman çıksam yakalanıyorum, fotoğraflarım çekiliyor. Dışarı çıkarsam eski dostlarım, ailem ve ekibimle fasıl olan, sade yerlere gidiyorum.
  • Ne tür iççamaşırlarından hoşlanıyorsunuz?
    Büyük bedenleri Türkiye'de bulmak kolay olmuyor. Benim bir problemim var. Alt bedenim oldukça küçük. Üst bedenim de tersine büyük ama sırtım küçük. Türkiye'de karşılığı yok. Fransız ve Avusturya markası kullanıyorum. Triumph kullanıyorum. İççamaşırı çok önemli, gecelik konusunda dolabım oldukça zengin. Renkli ama sade iççamaşırı seviyorum. Benim bedenimde az bulunuyor. Sipariş ediyorum. Dantelli iççamaşırlarını demode buluyorum.
  • Taksitle alışveriş eder misiniz?
    Kağıt işlerini hiç sevmem. Bir defasında kredi kartıyla yaptığım alışverişten sonra parayı ödemeyi unutunca çok büyük bir borç ödedim.
  • Mutfak için alışverişe çıkıyor musunuz?
    Ben ablamla beraber yaşıyorum. Mutfakta ablam yardımcı oluyor. Annemin şarküterisi olduğu için kahvaltı malzemelerini o getirir. Bu tür alışveriş beni yoruyor.
  • Estetik ameliyatı oldunuz mu?
    Estetik ameliyat hiç olmadım. Kendi adıma gerekli olduğuna inanmıyorum. Allah tarafından verilen her şeyin ayrı bir güzelliği olduğunu düşünüyorum. Zaten insan kendini güzel hissederse, kalbi iyiyse güzeldir.
  • Kozmetik ürünleriyle aranız nasıl?
    İşim gereği kozmetik ürünleri önemli. Ama mesele cildinize iyi bakabilmek; onun dışında günlük hayatta bir rimel, bir ruj kullanmak yeter.
  • Hayatınızda hiç hırsızlık yaptığınız oldu mu?
    Kendi dükkanımızdan jelibon çalmıştık. Korkudan yuttuk. Ağabeyim ve kız kardeşimle beraber depoda yedik.
    Kozmetik: Lancome, Clarins.
    Araba: Opel Astra.
    Film: "Propaganda".
    Kitap: "Benim Adım Kırmızı" (Orhan Pamuk), "Işığın Oğlu Ramses" (Christian Jacq).
    Parfüm: Sahne için Mosquino, günlük Contradiction, Clinic Happy.