Vitrin Kaleminizi oynatın

Kaleminizi oynatın

15.05.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kaleminizi oynatın

Kaleminizi oynatın
Kaleminizi oynatın
Paper:Mate kalemleri, geniş ürün yelpazesi ile kırtasiye severleri çok memnun ediyor. 1949 yılında Patrick Frawley, tükenmez kalem parçaları üreten bir firmayı iflasın eşiğinde olmasına rağmen satın aldı.
"Kullan-at" tarzı kalem içi üretiminden para kazanmayı hedefleyen Frawley, solmayan ve bulaşmayan bir mürekkep geliştiren bir kimyacıyla tanıştı. Bu mürekkep pıhtılaşarak kalemi tıkamıyor, kağıt üzerinde dağılmıyor ve yazarken ele bulaşmıyordu.
Frawley, bu üstten basmalı, yaylı mekanizmalı kaleme Paper:Mate yani kağıt dostu adını verdi. 1952 yılında satışa çıkarılan Paper:Mate kalemi, bir haftalık süreyle denenmek üzere müşterilere sunuldu. San Fransisco’daki iki yerel bankanın kalemin performansı konusunda onayını alan Frawley, bu güven verici unsuru bir pazarlama stratejisi olarak kullanarak, Paper:Mate’i bankacıların onaylandığı kalem olarak lanse etti. Bu güvence Paper:Mate’in satışlarını yükseltmesini sağlayan en önemli faktördü.
Lanse edildikten 6 yıl sonra, 1955 yılında Paper:Mate, pazar lideri konumuna ulaştı. Kalemin yanında ürettiği yedek kalem içi de başarısını destekleyince Paper:Mate; Sheaffer, Eversharp, Parker, Waterman gibi dev isimleri gölgede bıraktı.
1955 yılında Frawley kalem şirketi, Gillette tarafından satın alındı. O yıldan bugüne Paper:Mate, Gillette’in artı değer, yeni ürün, yeni teknoloji ve sürekli ilerlemeye olan inancıyla kalem piyasasında öncülüğünü sürdürme ve tüketicisine mükemmeli sunma çabasını başarıyla devam ettirmektedir. Koca bir aile
Non-Stop, Eraser Mate, Correction Pen NP 10, Dynagrip ve Gel Writer ile Paper:Mate ailesi, yazı yazmayı seven herkesin işini kolaylaştırıyor.
Pratik kurşunkalem Non-Stop’un ucu, kalemin uç kısmını sağa sola çevirerek sağlanan ileri-geri mekanizma ile çıkıyor, rahat yazı sağlıyor ve yaylı mekanizması sayesinde ucu kırılmıyor. Silinebilir tükenmezkalem Eraser Mate ile yazılan yazı 24 saat içinde herhangi bir silgi ile silinebiliyor ve bu süre içinde silinmeyen mürekkep sabitleşiyor.
Hataya tahammülü olmayanların her türlü düzeltisini kolaylıkla yerine getiren Correction Pen HP 10, dokümanların görüntü ve bütünlüğünü de bozmuyor. Diğer silicilerden farklı olarak kalem şeklindeki ürün, hataların erafa taşmadan düzeltilmesini sağlıyor.
Dynagrip, yumuşak lastik tutma yeri sayesinde rahat bir yazı sağlarken, lubriglide (kaygan) mürekkebi sayesinde güç sarfetmeden akıcı ve rahat yazı ve canlı renkler sunuyor. Değişebilir kalem içi ile uzun yıllar kullanılabiliyor.
Gel-Writer, özel mürekkebi Gel-Glide sayesinde güç sarfetmeden pürüzsüz akıcı ve rahat bir yazı sağlıyor. GelGlide’in özellikleri arasında güneşe maruz kaldığında solmaması, üzerine herhangi bir sıvı dökülmesi halinde dağılmaması ve akmama garantisi sunması da sayılabilir. Correction Pen NP10
Kâğıt dostu Paper:Mate yeni ürünü Correction Pen NP 10’u tüketicilerin beğenisine sundu. İğne inceliğindeki metal ucu ile en küçük noktaları bile düzelten Correction Pen NP 10’un sıkılabilir gövdesi sayesinde düzeltici sıvı miktarı, isteğe göre ayarlanabiliyor. Aktif hale getirmek için tiner gibi herhangi bir incelticiye gerek duymadan kullanılan Correction Pen NP10 çabuk kuruyor.
Kuruduktan sonra üzerine herhangi bir mürekkeple tekrar yazıldığında bozulmuyor ve zedelenmiyor. Kalem şeklinde olması kolay kullanım sağlıyor. Plastik klipsi ile de her yere takılabiliyor ve taşıma kolaylığı sağlıyor. Türkiye pazarında yeni bir soluk
Paper:Mate kalemleri Türkiye kalem pazarına öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak iki yeni ürünle giriyor.
Silinebilen tükenmez kalem Eraser Mate, tükenmezkalem anlayışında devrim yaratmaya aday. Eraser Mate ile yazılan yazı 24 saat içinde silinebiliyor ve bu süre içinde silinmeyen mürekkep sabitleşiyor. Kapağının üst kısmında yer alan silgisi, düzenli mürekkep akışı ve paslanmaz çelik ucu Eraser Mate’i silinebilme özelliğinin yanı sıra mükemmel bir tükenmezkalem haline getiriyor.
Pratik kurşunkalem Non Stop uç kısmını sağa sola çevirerek sağlanan ileri-geri mekanizması ile pratik ve kolay yazı sağlıyor. İdeal 0.7 mm’lik ucu, yaylı mekanizması sayesinde kırılmıyor.
Plastik klips ile her yere takılabilme ve taşıma kolaylığı bulunan Non Stop’un silgisinin büyük ve açıkça olması ise üzeri kapaklı olan benzerlerinden daha kullanışlı olmasına imkân veriyor. Canlı renk seçenekleri ile her yaştan kurşunkalem meraklısına cevap veriyor.
1949 yılında Amerika’da üretilmeye başlanan Paper:Mate, yeni kağıt dostu kalemleri 1955 yılında pazar lideri konumuna ulaştı ve Gillette şirketi tarafından satın alındı.
O yıldan bugüne Paper:Mate, Gillette’in artı değer, yeni ürün, yeni teknoloji ve sürekli ilerlemeye olan inancıyla kalem piyasasında öncülüğünü sürdürme ve tüketicisine mükemmeli sunma çabasını başarıyla devam ettirmektedir. Gelişen teknoloji
1985 yılında spiral ciltleme ile lüks defter üretimine başlayan Double Wiro, gelişen teknolojiyi takip ederek konusunda entegre bir tesis kurmuştur.
Double Wiro spiral ciltli her türlü defterin yanı sıra değişik boylarda fihrist ve küp blok üretimi ile de faaliyetini sürdürmektedir.
Double Wiro imalatın yanı sıra fason olarak her türlü katalog, broşür, ajanda ile takvim ciltlemesini de spiral ile yapmakta olup, değişik ölçülerde bobin ve kutu halinde spiral tel de üretip satmaktadır. Keyifle not tutun
Tüketicilerine her zaman yazı yazmayı zevk haline getiren ürünler sunan Paper:Mate, yeni ürünü Gel-Writer ile yine pek çok kolaylık sağlıyor.
Paper:Mate Gel-Writer, özel mürekkebi GelGlide sayesinde güç sarfetmeden pürüzsüz, akıcı, kalıcı ve rahat bir yazım sağlıyor. GelGlide’ın özellikleri bununla bitmiyor, üzerine herhangi bir sıvı dökülmesi halinde dağılmıyor ve akmama garantisi sunuyor. Durağan haldeyken katı olan mürekkep yazmaya başlandığında akışkan hale geliyor. Böylece kalem kullanılmadığı zamanlarda kesinlikle akmıyor. Gel-Writer, kapak boyundaki dayanıklı metal klipsi ile her yere kolayca takılabiliyor, mermer desenli gövdesiyle şık ve estetik bir görünüm sağlıyor. Mürekkep renklerinin kolayca ayırt edilmesi için gövde ve tepe uçları kalemin mürekkebiyle aynı rengi taşıyor. Kalemin uç kısmındaki saydam mürekkep haznesi sayesinde mürekkep seviyesi görünüyor ve bitimine yakın yenisini alabiliyorsunuz. Paper:Mate’in bu akıllı kaleminin mavi, siyah ve kırmızı olmak üzere üç rengi bulunuyor.
1997 yılında Türkiye pazarı ile tanışan ve Gillette bünyesinde yer alan Paper:Mate, Gillette’in artı değer, yeni ürün, yeni teknoloji ve sürekli ilerlemeye olan inancıyla tüketicisine mükemmeli sunma çabasını başarıyla devam ettirmektedir.