Vitrin Kaliteyi ucuza alın

Kaliteyi ucuza alın

16.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kaliteyi ucuza alın

Kaliteyi ucuza alın
Sibel Arna
Kaliteyi ucuza alın
Spor giyimden hoşlanıyorsanız uygun fiyata kaliteli ihraç fazlası ürünlerin satıldığı Armada fabrika satış mağazasına bir uğrayın. Ankara Asfaltı'ndan Bostancı yönüne doğru ilerlerken, İçerenköy tabelasını gördüğünüzde gireceğiniz yol, sizi köprü üzerinden ana yolun karşı tarafına götürür. Köprünün bitimindeki sağdan ilk sokağa girin ve Oto Sanayi Sitesi'nin karşısındaki mağazayı bulun. Adı Armada. Burası bir fabrika satış mağazası. Eşofmandan gömleğe, ceketlerden kışlık montlara kadar spor giyim ağırlıklı kıyafetlerin olduğu bu dükkan, kaliteyi ucuz fiyata alabileceğiniz bir adres. Çok geniş bir alana yayılan Armada, model ve renk açısından da zengin. İhraç fazlası ürünlerin satıldığı mağazada hem defolu hem de defosuz ürünler var. Fiyatlar piyasa genelinin oldukça altında. Defolu ürünler ise sudan ucuz denebilecek gibi. Üstelik çoğunun defoları zor görülüyor.
Almanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerde tanınmış markaların ihraç fazlası olan bu ürünlere dokunduğunuzda farkı anlayacaksınız. Çünkü hepsinin kumaşları çok özel ve kaliteli. Tekstil sektöründe çalışanların çok kullandığı bir deyim vardır. "Bir kumaşın iyi olduğunu anlamak için gözünüzü kapatın ve bir kadın vücuduna dokunuyormuş gibi hissedin. Sonuç olumluysa, yani dokunmaktan zevk alıyorsanız, kumaş gerçekten de kalitelidir." Armada'daki kumaşların çoğu dokunana zevk veriyor.
Pazar günleri açık olan ve her türlü kredi kartının geçtiği mağazanın oldukça geniş bir müşteri portföyü de var. Bu insanlar sürekli uğrayıp yeni bir şey geldi mi diye soruyorlarmış. Hemen her hafta yeni ürünler geldiğinden kısa bir süre sonra tükeniyormuş. Konu alışveriş olunca, insanlar gerçekten de sınır tanımıyor.

Ne kadar?

Walt Disney şapka: 900 bin
Eşofman altı: 1 milyon 950 bin - 2 milyon 950 bin
Eşofman üstü (Champion marka): 2 milyon 950 bin
Ceket: 9 milyon 900 bin
Pantolon: 4 milyon 250 bin
Gömlek: 1 milyon 500 bin - 3 milyon 900 bin
Mont: 2 milyon 500 bin - 19 milyon


Armada
İçerenköy Cad., Değirmenköy Sok., Sefer Demirel İşhanı, Bostancı
Tel: 0216 362 23 34