Vitrin Kataloglu kuaför

Kataloglu kuaför

27.11.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kataloglu kuaför

Kataloglu kuaför
Saç modellerini uygulamadaki uzmanlığını kanıtlamak için katalog çıkaran kuaför Can Tümenci, Etiler'deki yeni salonunda en son modelleri profesyonelce uyguluyor.

Kataloglu kuaför
Yakışan güzeldir, yakıştırmak sanattır sloganıyla yola çıkan ve kadınlara yol göstermek amaçlı bir katalog çıkaran bir kuaförden bahsedeceğiz bu yazıda. Siz de kabul edersiniz ki bir kuaförde kadına en çok yol gösteren şey katalog, dergi ya da gazetelerdir. Kadınlar bir fotoğrafta görüp beğendikleri başka bir kadın gibi olmak için can atar.
Kadınların bu özelliğinin farkında olan kuaför Can Tümenci geçtiğimiz ay bir katalog çıkardı. Bu kataloğu hiçbir sponsor desteği olmadan çıkaran Can Tümenci, "Sponsor olmak isteyen firmalar benim ismimi gizli tutmayı önerdiler. Ben de kabul etmedim," diyor. Hair & Women (Saç & Kadın) adlı katalogda profesyonel mankenler kullanarak 2000 yılına ait saç modelleri yaratan Can Tümenci, hiçbir şeyin kadını saç kadar değiştiremeyeceği görüşünde.
Bu katalogda yarattığı modelleri Etiler'de yeni açtığı salonunda uygulayan Can Tümenci'nin eski salonu Nişantaşı'ndaydı. 30 yılı aşkın bir kuaförlük deneyimi olan Tümenci, bu salonunda da bir kuaförden beklenen tüm hizmetleri veriyor. Boya, perma, gölge, balyaj, fön, manikür, pedikür...
Çıkardığı katalogla insanlara yol göstermeyi hedefleyen Can Tümenci, "Ben katalogla yapabileceklerimi gösterdim," diyor. Tümenci'nin yapacakları bu kadarla da sınırlı değil. 2000 yılında çıkaracağı eğitim ağırlıklı katalog İngilizce olarak çıkacak. Bu katalog yurtdışında da dağıtılacak. Tümenci ayrıca yeni yılda çalışmalarını kadınlara ve kuaförlere yönelik makyaj, giyim, yüz ve vücut şekillerine göre saç üzerinde yoğunlaştıracak.


Can Tümenci Sanat ve Güzellik Merkezi
Garanti Mahallesi, Yanarsu Sokak No:36/1 Etiler
Tel: 0212 265 73 97

Fotoğraf: Mirhan Bilir