Vitrin Kendi evinize misafir olun

Kendi evinize misafir olun

17.07.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kendi evinize misafir olun

Kendi evinize misafir olun
Davet gibi zahmetli bir işi iyi bir catering hizmeti veren şirkete veya otele devrederek misafirlerinizle ilgilenmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Dostlarımıza evimizde bir ziyafet vermek istediğimizde, yapmamız gereken bir liste dolusu iş oluyor. Alışverişinden yemeğine, evin düzenlenmesine kadar bir sürü koşuşturmanın ardından sonra gelen misafirlerimizle ilgilenemeyecek hale geliyoruz. Oysa şimdi çok fazla yorulmadan, hatta hiç yorulmadan ve ev sahibi konumundayken, misafir gibi eğlenebileceğiniz davetler verebilirsiniz. Beş yıldızlı otellerin büyük bir kısmı ve catering hizmeti veren pek çok firma bu konudaki deneyimleriyle içinizi rahatlatacak.
13 yıldır çeşitli büyüklüklerdeki her türlü daveti ev sahibi titizliğinde hazırlayan Şiir Erdal, hem davet sahibinin sadece misafirleri ile ilgilenmesini hem de kusursuz bir davet vermesini sağlıyor. Davetin ince detaylardan oluştuğunu söyleyen Erdal sözlerine şöyle devam ediyor: "Müşterinin yükünü hafifletmek, mönüleri sürekli geliştirip yenilemek ve opsiyonları iyi tayin etmek başarıyı artıran, ince ve ince olduğu kadar önemli detaylardır."
Ev davetine insanlar ya yakın akrabalarını bir araya toplamak istediklerinde ya da arkadaşlarını toplu halde görmek istediklerinde ihtiyaç duyuyorlar. Şiir Erdal "Bazen kocasına jest yapmak isteyen kadınlar doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerde tüm dostlarını çağırıp sürpriz bir davet vermek için de bizim hizmetlerimizden yararlanabiliyorlar," diyor.
Gittikleri mekanı, eğer davet sahibi isterse, bir restorana çevirebilen Şiir Catering iki yıldır her türlü süslemelerle kürdandan masa örtüsüne kadar her şeyi en ince detayına kadar düşünüyor. Şiir Catering'de süsleme de fiyata dahil. Kokteyl fiyatları kişi başı 3 ile 5 milyon lira arasında, yemek daveti ise kişi başına 7.5 ile 15 milyon lira arasında değişiyor.
Dost Production adında organizasyon şirketi bulunan Nükhet Duru da ev daveti vermeyi seven ünlülerimizden. Davet verdiğinde günler öncesinde bir telaş yaşamaya başlayan Duru, "O kadar yorulurdum ki suyum çıkar, gelen misafirlerle ilgilenecek halim kalmazdı," diyor. Şimdi ise sadece yakın arkadaşlarının ev davetlerinde hizmet veren Dost Production sayesinde sadece seçim yaptığını, geri kalan tüm işlerden onların sorumlu olduğunu söylüyor.
Özel catering şirketleri dışında 5 yıldızlı oteller de davet hizmetlerini kendi mekanları dışında da veriyorlar. Üstelik sadece çok büyük davetleri değil, evinizde vereceğiniz küçük çaptaki davetleri de yaptırabiliyorsunuz.
Kuruçeşme Divan davet sahiplerine kendi davetinde misafir olma önerisi ile 10 kişilik küçük davetlerden 2000 kişilik büyük davetlere, mönü seçiminden ahçısına, çatal bıçağından servis elemanına, masa örtüsünden sandalye kılıfına kadar her şeyle ilgilenerek sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor. Bunun için sizin yapmanız gereken davet yeri ile davetliler sayısını belirtip ne tür bir davet istediğinize karar vermek. Kuruçeşme Divan geri kalan tüm konularda en az sizin kadar titiz davranıyor. Ayrıca davet sahibinin isteği doğrultusunda müzik, video, fotoğraf çekimi, dekorasyon konusunda da yardımcı oluyor. Kuruçeşme Divan Outside Catering servisi, kokteyl davetleri dışındaki davetlerde davet mekanının yerine göre nakliye ücreti alıyor.
The Marmara da güleryüzlü servisi, Türk ve dünya mutfaklarından hazırladığı özenli mönüleri ile davet sahiplerinin içini rahatlatıyor. The Marmara öncelikle davet vermek isteyenlere kokteyl, kokteyl prolonge ve yemek mönüleri sunuyor. Fiyatlar da seçilen mönüye, davet hizmeti verilecek mekana ve kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Not edin!
  • Şiir Catering: 0216 372 33 02
  • The Marmara: 0212 251 14 96
  • Kuruçeşme Divan: 0212 231 41 00
  • Bilsak 5. kat: 0212 293 37 74
  • Merit Antique: 0212 513 93 00
  • Yeşim Catering: 0212 418 13 74