Vitrin Kozmetik dünyası cıvıl cıvıl

Kozmetik dünyası cıvıl cıvıl

08.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kozmetik dünyası cıvıl cıvıl

Kozmetik dünyası cıvıl cıvıl


Kozmetik firmaları dur durak bilmiyor. Yeni ürünlerle başdöndürücü güzelliğe kavuşmak işten bile değil! İster bronz bir tene, ister ışıltılı gözlere sahip olmak şimdi çok kolay


       Güneşin cilde verdiği zararları hepimiz biliyoruz. Kozmetik firmaları da her geçen gün piyasaya sürdükleri yeni ürünlerle cildin uğrayabileceği zararları en aza indirmeyi hedefliyor. Yüksek koruma faktörlü güneş kremleri ve tatile gidemeyenler için bronzlaştırıcı kremler yaz sezonunun en dikkat çekici ürünleri. Makyaj malzemelerinde de 2000 modasına uygun ürünler mağazalarda yerlerini almaya devam ediyor. Lancome'un kirpiklerde mucize yaratan maskaraları, FlorMar'ın gözlere ışıltı katan farları bu senenin modasını yakalıyor. Traş sonrası jeller ve kremlerle erkekler de kozmetik ürünlerden payına düşeni alıyor.
       Lancome yaz sezonuna yeni ürünlerle girdi. Flash Bronzer güneşsiz bronzlaşmayı tercih edenler için geliştirilmiş bir ürün. Güneşe çıkacaksanız Soleil Ultra serisindeki 15 faktörden 60 faktöre kadar uzanan kremler size uygun olabilir. Daha hızlı bronzlaşmayı tercih ediyorsanız Soleil ve Filtre Beaute serisi sizin için ideal.Cildinizin güneşten sonra da bakıma ihtiyacı var. Onun için Lancome Apres Soleil serisi ile güneşten sonraki bakımınızı yapabilirsiniz.

       Lancome güneş ürünleri fiyatları












       Lancome, her kadının kendi arzusuna göre bakışlara sahip olmasından yola çıkarak, dört çeşit maskara üretti.
       Bu maskaralar kirpikleri uzun, dolgun ya da tek tek ayrılmış gösterme özelliğine sahip. Hassas gözler için Tendrecils, suya dayanıklı maskara kullanmak isteyenler için Eternicils ve kirpiklere özel bakım uygulamak isteyenler için ise Keracils'i öneriyor. Lancome'un yeni ürünü Brillant Magnetic rujun tüy gibi hafif formülü sayesinde, dudaklarınız hem yoğun bir renk hem de ışıltılı ve parlak bir görünüm kazanacak.




       FlorMar cıvıl cıvıl
       FlorMar, 2000 yılı yaz koleksiyonuna güzelliği arayanlar için, cıvıl cıvıl renkler ve birbirinden çeşitli ürün seçeneklerini ekledi. Moda renklerden oluşan, pürüzsüz kalıcı bir görünüm sağlayan, suya ve tere dayanıklı bu farlar, pratik kullanımıyla zamanı kısıtlı olanlar için ideal. FlorMar, kozmetik ürünlerinin vazgeçilmez bir parçası olan rujları da unutmamış.




       Biotherm'den erkeklere özel
       Biotherm, kozmetik ürünlerinin sadece kadınlara yönelik olmadığını bir kez daha vurguluyor. Erkeklere yönelik hazırlanmış olan Aqua - Fitness serisi traş sonrası ürünlerden oluşuyor. Aqua - Fitness After Shave, traş sonrası sabah bakımında, rahatlatıcı ve canlandırıcı bir etki sağlıyor. 100 ml. şişelerde satışa sunulan bu ürünün fiyatı 20 milyon lira.
       Aqua - Fitness'in traş sonrası jeli ise cildi sakinleştirici ve yumuşatıcı özellik taşıyor. 150 ml.'lık şişelerde satışa sunulan ürünün fiyatı 20 milyon lira. Misk, sandal ağacı, yabani nane, limon ve mandalina özlerinin birleşimiyle oluşan Aqua - Fitness Eau De Toilette Parfüm ise 100 ml.'lik şişelerde 28 milyon liraya satılıyor.

Yazarlar