Vitrin M1 Tepe’de herşey var

M1 Tepe’de herşey var

11.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

M1 Tepe’de herşey var

M1 Tepe’de herşey var


Kartal’da geçtiğimiz yaz açılan M1 Tepe’de eviniz için gerekli olan çividen halıya, perdeden duvar boyasına, buzdolabından ayakkabıya kadar herşeyi bulabilirsiniz


       İstanbul büyük şehir, her geçen gün artan nüfusu ile birlikte ihtiyaçları da artıyor. Çok değil belki beş ya da en fazla 10 yıl öncesine kadar Beyoğlu, Nişantaşı, Bağdat Caddesi gibi belli başlı merkezlerde bulunan mağazaların yerini artık her geçen gün genişleyen şehrin her köşesinde açılan devasa alışveriş merkezleri aldı. Binlerce metrekarelik alanlar üzerine kurulan birçoğu yabancı kökenli alışveriş merkezleri, açılmadan önce yolumuzun hiç düşmediği semtlere canlılık kazandırırken, semtin yapısını da baştan aşağı değiştirdi. Kartal’da bu yıl açılan M1 Tepe Alışveriş Merkezi, içinde bulunan Real Hipermarket, Praktiker Yapı Market ve Tepe Home, bir evin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez. Alman Metro AG’nin gayrımenkul şirketi GBS Emlak Yönetim A.Ş. ile Tepe Market Yatırım Gayrımenkul’in ortak bir yatırımı olan M1 Tepe, 62 bin metrekare üzerine kurulmuş. İhtisas mağazalarının yoğun olduğu M1 Tepe Alışveriş Merkezi’nde toplam 33 mağaza ve 8 birimden oluşan yiyecek alanı bulunuyor.

       Ne ararsan var
       Real Hipermarket’te, kahverengi ve beyaz eşya ile küçük ev aletlerinden oluşan elektro bölümü, medya ürünleri, aydınlatma, oyuncak, güzellik, kamping, el aletleri ve araba gereçleri, tekstil, ayakkabı ve ev eşyaları Real’in yiyecek dışı bölümünü oluşturuyor. Yiyecek grubunda et, süt ve ürünleri, unlu mamüller, balık, şekerleme, sebze - meyve ve temizlik ürünleri bulunuyor.
       M1 Tepe’deki mağazalar arasında Abbate, Mavi Jeans, Direct Shop, Ayakkabı Dünyası, Levi’s, LC Waikiki var. Bu geniş alan üzerinde ayrı bir birim olarak yer alan Praktiker’de ise çividen, kornişe, raftan, boyaya bir yapıda ihtiyaç duyulabilecek herşey satılıyor. Yine ayrı birim olarak yer alan Tepe Home ise her çeşit ev ihtiyacının birarada bulunduğu büyük bir mağaza. 7 bin 300 metrekarelik bir kapalı alan üzerine kurulu Tepe Home’da ise bardaktan, mobilyaya, mumdan avizeye ve halıya kadar her türlü ev eşyasını bulmanız mümkün.
       Alışveriş konseptini farklı bir boyuta taşıma amacını güden M1 Tepe’nin hizmetleri de alışılmışın dışında. 1800 araçlık ücretsiz otoparkta engelliler için bir bölüm ayrılmış. Arabasından girişe en yakın olan alanda inen engelli müşteriler, merkeze rahatlıkla girebiliyorlar. Ayrıca Real’in içinde de engelli müşteriler için hazır bekleyen tekerlekli sandalyeler de mevcut. Bebekli anneleri için bebek bakım odalarının bulunduğu merkezde yine bebekli anneler için özel park yerleri kısa bir süre sonra hizmete girecek.