Vitrin Masrafı aşağı çekti

Masrafı aşağı çekti

25.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Masrafı aşağı çekti

Masrafı aşağı çekti
Masrafı aşağı çekti
Mürekkep püskürtmeli yazıcı kullanıcılarının en büyük sorunu olan kartuş maliyetlerini, Olivetti kartuşları iki ayrı parça halinde tasarlayarak önemli ölçüde düşürdü. Bu teknoljide yazıcı kafa ve mürekkep deposu ayrılabildiğinden bir yazma kafası 6 adede kadar mürekkep deposunu kullanabiliyor. Mürekkep deposu boşaldığında sadece depo değiştiğinden maliyetler büyük miktarda düşüyor. Karşılaştırmak için şu fiyatlara bir bakın: 1 yazma kafası ve 6 tane siyah mürekkep deposu 28 milyon 800 bin lira.
Yakında tüm ürünlerinin satışları başlayacak Olivetti’nin ürün portföyünde faks, yazıcılar, fotokopi, daktilo ve bankacılık uygulamaları için POS cihazları ile özel yazıcılar bulunuyor. Olivetti ürünlerinde satışlar; bayiler ve Carrefour, Continent, Metro, Office1 Superstore, Real ve Tuna Kırtasiye gibi retail’lerde yapılıyor.
Türkiye dağıtımı ve servis hizmetleri ise Ufotek Bilgisayar tarafından karşılanıyor. Çok yakın bir zamanda tanıtımı yapılacak olan yeni modeller yüksek çözünürlüklü Artjet20 ve çok fonksiyonlu faks, yazıcı, telefon, scanner ile her şeyi yapmak mümkün.
Bu cihazlar başdöndürücü özellikleriyle sizleri hayal dünyasının sınırlarına kadar götürüyor ve ekonomik fiyatları ile de pazardaki önemli bir boşluğu dolduracak gibi görünüyor.