Vitrin Modern ve dinamik

Modern ve dinamik

11.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modern ve dinamik

Modern ve dinamik
Modern ve dinamik
Leitz Manu’nun distribütörü olduğu Edding firması fosforlu işaretleme kalemi, kurşun kalem, perforatör ve zımbalarıyla çok gözde. Distribütörlüğünü Leitz Manu'nun yaptığı Edding 343 fosforlu işaretleme kalemleri, faks kağıdı dahil her türlü kağıt üzerinde, kullanıldığı yüzeyi örtmeden işaretleme yapma imkanı sağlıyor.
Suya dayanıklı, güneş ışığına karşı etkin koruma özellikli, kokusuz mürekkebi ile dikkat çeken Edding 343 fosforlu işaretleme kalemlerinin sarı, turuncu, pembe, mavi ve yeşil olmak üzere 5 ayrı rengi bulunuyor. Hem öğrencilerin hem de büro çalışanlarının daha düzenli ve planlı olmasını ve zamandan tasarruf etmesini sağlayan Edding 343 serisinin 1-5 mm. arasında kalınlıklarda yazabilen kesik ucu bulunuyor.

Modern ofislere özel
Leitz'in genç ofisler için geliştirdiği yeni ürünü Standy zımba ve Standy perforatör, klasik zımba ve perforatörlerden çok farklı olan pop çizgisi ve canlı renkleri ile dikkat çekiyor.
Alışılagelmişin aksine masa üzerinde dikey olarak durabilen Standy zımba ve perforatörler ergonomik yapısı ile de ilgi çekiyor. Türkiye'de distribütörlüğü Leitz Manu tarafından yapılan Pentel kurşun kalemleri ve uçları yeni bir modeli ile beğeni topluyor: Pentel Clic-a-color.
Yandan basmalı mekanizması ile ucun daha kolay çıkmasını sağlayan Pentel'in 0.5 mm uçlu, yeni mekanik kurşun kalem serisi Clic-a-color, içindeki ucun rahat görülmesini sağlayan kristal görünümlü şeffaf gövdesi; siyah, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu, sarı ve pembe 7 ayrı kalem ucu (min) rengi ile de dikkat çekiyor.

Gençler bu şeffaflığı sevdi
Distribütörlüğünü Leitz Manu'nun yaptığı Edding Crystalliner kalemleri 10 canlı renkte hazırlanmış şeffaf gövdeleri ve çabuk kuruyan su bazlı mürekkebi ile dikkat çekiyor.
Yazı yazmak, imza atmak, faks kağıdı üzerinde yazabilmek için çok elverişli bir kalem olan Edding Crystalliner kalemleri, su bazlı mürekkebi sayesinde çabuk kuruyor, pürüzlü yüzeylerde dahi akıcı ve düzgün yazı yazma olanağı sunuyor.
Özel tasarım kristal şeklindeki ucu ve 10 değişik düz renkte ve deniz desenli hazırlanmış gövdeleri ile Edding Crystalliner serisinin özellikle gençler ve büro çalışanları tarafından beğeni ile kullanılması bekleniyor.