Vitrin Sanal ortamda gerçek ötesi sevgi

Sanal ortamda gerçek ötesi sevgi

06.11.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sanal ortamda gerçek ötesi sevgi

Sanal ortamda gerçek ötesi sevgi
Yasin Kesen Günlük hayatımızda zaman bulamadığımız sosyal aktivitelere internet aracılığı ile katılmak olağan hale geldi. Arkadaş kulübü, serbest kürsü gibi ortamlar rahat nefes almanızı sağlayabilir... DVD teknolojisi gelişiyor
Acer'ın ekim ayında duyurduğu DVD ROM sürücüsü Türkiye'ye geldi. Yeni Acer DVP 1040A modeli, data transfer hızını 40 hızlı bir CD ROM'un hızının iki katından fazlasına çıkarıyor. DVD ROM'da hız 10X ve ortalama erişim süresi 100ms; CD ROM'da ise hız 40X, ortalama erişim süresi 80 ms. Acer DVP 1040A'nın Türkçeyi de içeren 13 dildeki kullanım rehberi hazırlanıyor. Windows 95 / 98 / 2000 ve Windows NT 4.0 / 5.0 işletim sistemlerinde çalışabilen yeni DVD'nin fiyatı 138 dolar. Daha ayrıntılı bilgi için www.acer.com.tr adresine uğrayabilirsiniz.

Konuşturmaya devam ediyor
Sanal ortamda gerçek ötesi sevgi
Nokia bu ay Avrupa'da 8210 modelini piyasaya sunmaya hazırlıyor. Şu günlerde reklam çalışmaları yapılan yeni modelde Nokia yine estetik dizaynı ön planda tutmuş. Reklam sloganı olarak "Kıyafetinizin rengine göre Nokia'nızı giyinin," cümlesinin kullanılması, yine renkli bir serinin devam ettiğinin ilk işaretini veriyor. 8210, 7 farklı renkte kapak seçeneği ile 79 gram olarak karşımıza çıkıyor. 3 saat 20 dakikaya varan konuşma süresi ve 150 saat stand by pil ömrü olan yeni model, 2 saatte şarj edilebiliyor. 250 telefon kaydedebileceğiniz fihriste sesinizle kaydedeceğiniz 8 telefon numarasını, yine sesinizle aratabiliyorsunuz da. Ayrıca ajandasına da 50 farklı randevunuzu programlayabiliyorsunuz. Ürün 5 satır grafik ekran özelliğinin yanında; Nokia 8850, Nokia 3210 ve diğer Nokia 8210'lar ile resim transferi de yapabilmenize imkan tanıyor. Bu modelin getirdiği yeni bir özellik de yeni mönü temalarını servis operatörünüz aracılığı ile telefonunuza transfer edip ekran görüntülerini güncelleyebilmeniz. Bu kadar yeni özelliğe sahip olan 8210'un internet kullanıcıları için de bir yenilik yapmaması düşünülemezdi. Bilgisayarınıza kızılötesi iletişim ile kablosuz internet bağlantısı da sağlamanız mümkün. Nokia 8210'un buraya sığdıramadığımız diğer özellikleri için www.nokia.com adresine bir bakın.

Zamanenin ilan - ı aşkı!
Sevgi Sitesi; sevgi, aşk ve dostluk adına yapılan bir çalışma. Türkiye'nin en büyük arkadaşlık kulübüne sahip Sevgi Sitesi'nin 3 bin kadar da üyesi var. Arkadaş Kulübü, Sevgi ve Aşk Bölümleri, Bayanlara Özel Bölüm, Mizah Bölümü, İlan - ı Aşk Bölümü ilginizi en çok çekebilecek bölümler. Evlilik Servisi, Müzik Market, Mesaj Tahtası, Serbest Kürsü, Chat Odası, Sevgi Kartı Gönderme Servisi, Hava Durumu Servisi de, Sevgi Sitesi'nin hizmetlerinden bazıları... Ayrıca Sevgi Dilleri bölümünde 37 dilden sevgi ile ilgili kelimeleri bulabilirsiniz. Biliyorsunuz; aşk dil, din ve ırk tanımaz. Kendinizi hazırlayın. Her an her yerde yabancı birine aşık olabilirsiniz:))
İlan - ı Aşk bölümünden sevgilinize aşkınızı ilan etmek için metot ve taktikler alabilir, aşkınızı sanal ortam aracılığı ile ona duyurabilirsiniz. İş ortamında sizi ferahlatacak olan bir siteyi favorileriniz arasına eklemek istiyorsanız, www.sevgisitesi.net tam size göre...

Sanal alışveriş adresleri
  • www.ankaralife.com
  • www.shoppoc.com
  • www.retailguide.com
  • www.travelTurkey.com
  • www.turizm.net
  • www.Bodrum4u.com
  • www.BestTurkishFood.com
  • www.TurkishArt.com
  • www.TurkishOdyssey.com
  • www.intermedia.com.tr


    yasinkesen@birikim.net