Vitrin Sapanca’da hayat bir başkadır

Sapanca’da hayat bir başkadır

09.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sapanca’da hayat bir başkadır

Sapanca’da hayat bir başkadır


Balkonunuzdan Sapanca Gölü’nün sükûnetini seyrederek yorgunluk atabileceğiniz bir yaşam Süha Fazlı Azzuro ve Terrazzo villalarında sizi bekliyor


       Sosyal ve fiziksel çevreye bağlı olarak değişen konut anlayışı dev binaların yerine doğayla içiçe ve sakin bir yaşam anlayışını getirdi. İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta Sapanca’da bulunan ve mevcut ağaçlar korunarak doğanın yapısı bozulmadan; zemin araştırmaları yapılmış Süha Fazlı Azzuro villaları ve malikane anlayışına bağlı kalınarak yapılan Terrazzo villaları müşterilerine balkonundan Sapanca Gölü’nü seyredebileceğiz bir yaşam vaat ediyor. Meyve bahçeleri içinde Terrazzo malikanelerinin her biri birbirinden bağımsız ve 325 metrekare büyüklüğünde. Sadece 3 adet olan malikaneler 6 yatak odası, 2 mutfak, çift teras ve 3 kattan oluşuyor. Şömineli, kaloriferli, ısı izolasyonlu, hidraforlu ve ahşap döşemeli olan salon ve odalarda laminat parke kulllanılmış. Misafir ve çocuk banyosunun yanı sıra jakuzili ebeveyn banyosu da bulunan malikanelerin bahçe katı göl manzaralı. Kırevi özelliğindeki Terrazo malikanelerinin fiyatları 225 bin dolar. Ödemelerde yüzde 60 peşin, kalan aylık eşit taksitlerle ödeme imkanı da sağlanıyor.

       Küçük aileler için Azzura Vilları
       Yine Sapanca’da bulunan ve 10 dönüm arazi üzerine kurulu Süha Fazlı Azzura villaları her biri 140 metrekare büyüklüğünde iki katlı tek ve ikiz 16 villadan oluşuyor. Villaların alt katında 21 metrekarelik ahşap kaplama bir oturma mekanı bulunuyor. Ahşap basamaklı merdivenle üst kata çıktığınızda 3 yatak odası ve 1 banyo yer alıyor. Rustik mutfaklı, şömineli ve yüzme havuzlu vilların döşemelerinde ses geçirmeyen laminat parke ve pencerelerde ahşap görünümlü plastik doğrama kullanılmış. Bahçesinde yeşillikler içinde 8 x 15 metrekare büyüküğünde bir havuzu bulunan Azzuro villaları, geniş bir terasa da sahip. Bahçe katından Sapanca gölünü seyredebileceğiniz Azzura villarında konforlu bir yaşam için herşey düşünülmüş. Azzura villalarının fiyatları 120 bin dolar olup yüzde 60 peşin gerisi eşit taksitlerle ödeme imkânı da sağlanıyor.

       Tel: (0212) 251 17 57 / 252 72 20