Vitrin SEKTÖR: TEKSTİL

SEKTÖR: TEKSTİL

26.06.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

SEKTÖR: TEKSTİL

SEKTÖR: TEKSTİL
Haberler
Çanta almak isteyen kadınlara çok güzel bir haberimiz var
Bilik Deri mağazaları İstanbul’un Kadıköy, Bakırköy, Maltepe semtlerinde 5 mağazasında yıllardan beri değerli müşterilerine hizmet vermeyi sürdürürken bünyesine kattığı Amerika’dan ithal abiye çantalarla çeşitlerini daha da güçlendirdi.
Yüzlerce model ve binlerce çanta, insanı bir rüyalar ülkesine sürüklerken kendinizi kaybetmeniz işten bile değil. Sizler için incelediğimiz tüm bu çantalar dünyanın ve Türkiye’nin en ünlü markaları ve ustalarının elinden çıkan modeller, Vakko, Samsonite, Gön, Desa, Matraş, Carnel, Sasha bunlardan birkaçı.
Bilik Deri güleryüzlü personeliyle sizlere hizmet etmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Satış sonrası servis garantisi ise onları müşteri tarafından vazgeçilmez kılıyor.
Bilik Deri’nin parolası zevkte seçkinlik; çizgisi ise kalite ve ekonomiklik.

Yepyeni koleksiyon ‘2000’
SEKTÖR: TEKSTİL
Vakko 99 ilkbahar/yaz sezonundan başlayarak var olan koleksiyonlarına bir yenisini ekliyor.
Günü yakalayan, ne istediğini bilen, enerjisi tükenmeyen Vakko kadını Vakko 2000’le özdeşleşiyor.
Vakko 2000 bu sezon ve her sezon Vakko kadınını geleceğe taşıyor.
Yepyeni bir yüzyılın kadınını yani Vakko 2000 kadınını ilk önce siz değerli dostlarımızla tanıştırmak istedik.

Yazın sesi
SEKTÖR: TEKSTİL
Gömlekte kalitenin ve stilin markası olduğunu hem Türkiye’ye hem de Avrupa’ya kanıtlayan Abbate, 1999 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla bu sene de adından söz ettiriyor.
Kumaşlarda keten/tencel karışımı ekoseler, yüzde 100 tencel, krinkıl ve gofre, janjan efektli keten ve pamuk, chintz (parlak) görünümlü zengin çeşitler ve modeller kullanıldı.
Renklerde bej ve gri tonların yanı sıra pastelden canlı tonlara doğru gelip geçen bir renk yelpazesi beğeniye sunuluyor.
Yeni sezon kataloğunda İstanbul’un saklı kalmış tarihi ve doğal güzelliklerini de ürünleriyle birlikte tanıtan Abbate, yurtiçi ve yurtdışında bulunan 42 bayi, 400 corner, 5 fabrika satış mağzası ile ‘Bir gömlek üstün’ sloganının hakkını veriyor.
Abbate’nin nisan ayı içerisinde yapılan bayiler topantısında şimdiden sonbahar-kış koleksiyonu siparişleri alındı. Toplantıda ayrıca Abbate-Kentbank işbirliğiyle oluşturulan kredi kartı uygulamasının yaygınlaştırılmasına karar verildi.

Yalın, şık ve rahat
SEKTÖR: TEKSTİL
Koleksiyon yapısını yenileyerek yalın, şık ve rahat çizgileri hakim kılan Beymen, 1999 ilkbahar/yaz koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sundu.
Koleksiyonun geleneksel ürünlerinden Beymen Kadın kendini gençleştirirken, Beymen Erkek koleksiyonu klasik çizgilerin yanı sıra aktif yaşantıyı yansıtan modeller de içeriyor.
City ve Spor olmak üzere iki grupta toplanan Beymen Club sezonun moda renkleri beyaz, pembe, bej, gri ve mavinin yanı sıra lacivert, siyah gibi klasik renkler ile müşterilerine moda unsurları ağırlıklı bir koleksiyon sunuyor.
Jeans, Adventure (safari), Marine, Butterfly ve Bicycle olmak üzere 5 ana temadan oluşan Beymen Kids rahat, özgün ve dinamik modelleri ile çocuk dünyasına yeni alternatifler getiriyor. Beymen Home ise Zen kültürünün yalınlığını yansıtan ürünleri ile hemen göze çarpıyor.

‘Cool’ bir tarz
SEKTÖR: TEKSTİL
Vivid’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda bu yazın olmazsa olmazlarından şeffaf ve ince örmeler olduğu gibi kalın trikolar da mevcut.
Düz toplar ve mikro süveterler ise parlak viskon, koton veya diğer rustik versiyonlarda kendini gösteriyor.
Sonuç olarak bu yaz cool, relaxed, naturel mood hüküm sürüyor. Ham koton ve keten, rustik oluşumlar, kumaş yelpazesinde başrole soyunuyor. Hi-tech materyaller korkusuzca pamuk ipliği ile birlikte dokunuyor.
Bu yeni akım bize geleceğin sinyallerini veriyor. Renkler birbirlerinin yansımalarıyla oluşmuş; buz tonlarında grimsi bej, mavimsi gri gibi.
Bu yaz kadın her zamankinden daha güzel ve alımlı.