Vitrin Stil sahibi halılar

Stil sahibi halılar

18.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Stil sahibi halılar

Stil sahibi halılar


Evinizin dekorasyonu nasıl olursa olsun STEP Şengör’de mutlaka uygun bir halı bulabilirsiniz


       Evlerin vazgeçilmezi halılar günümüzde sadece yerleri kaplamaktan çıkıp dekorasyonda da büyük önem kazandı. Modaya, mobilyalara göre tasarlanan halılarda malzemeler ve desenler de büyük değişim gösterdi. Klasik desenlerin yanı sıra minimalist mobilyalarla uyum sağlayan geometrik desenler ön plana çıktı. STEP Şengör’de halıdaki bu değişimleri ve akımları izleyerek; halıları sahibinin yaşam stiline adapte etmek için çalışmaya başladı.

       Bir sezona üç tema
       Ev tekstili ve dekorasyonunda trendleri takip eden STEP Şengör, sadece minimal veya modern halıları değil; her zevke uygun halıları kolleksiyonunda toplamaya özen gösteriyor. Her sezon yeni koleksiyonların hazırlandığı STEP Şengör’de 2000 Sonbahar - Kış koleksiyonuna üç tema hakim. Bunlar, “Modern-Minimal", “Minimal - Klasik",ve “Etnik" olarak sıralanıyor. Tamamı ithal ürünlerin satıldığı STEP Şengör mağazalarında bu modellerin dışında banyodan çocuk odasına kadar her yerde kullanabileceğiniz “Tip top" serisi halılar, Hindistan’dan getirilen koko, jut ve sisal gibi yüzde 100 doğal malzemeden el dokuması halıları da bulunuyor. Fiyatları 10 milyon ile 1 milyar lira arasında değişen bu halılar anti alerjik, toz tutmuyor ve lekelere karşı dayanıklı. Ayrıca STEP Şengör’de Advantage kart ile peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor.
       Adres: Nişantaşı Abdi İpekçi Cad. No:17 Tel:(0212) 219 90 64-65

       Uzun ömürlü bir halı için
       Halınızı sık sık elektrik süpürgesi ile halının tüyleri yönünde süpürün. Halıyı temizlerken dövme, çırpma gibi sert darbelerden ve zararlı kimyasallardan kaçının. Temizlikte fazla şampuan ve su kullanmayın.Halınızı temizlik sonrası tüyleri dik duracak şekilde fırçalayın. Halınızın ezilmemesi için üzerindeki eşyaların yerini zaman zaman değiştirin. Ayakları sivri eşyaların altına tampon koyun. Halınızı uzun süre kullanmayacaksanız; rulo şeklinde bir beze sararak rutubetsiz bir ortamda saklayın.

STEP Şengör’de Fiyatlar