Vitrin Taş evlerde serin geceler

Taş evlerde serin geceler

22.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Taş evlerde serin geceler

Taş evlerde serin geceler


Bodrum’u beyaz badanalı, çatısız evleriyle biliriz. Siz bir de Bodrum’un tadına Akdeniz’in taş evlerinde varın


       Her biri bembeyaz badanalı kutu gibi evlerle kaplı Bodrum’da Akdeniz’in geleneksel taş evleri olduğunu biliyor muydunuz? Sıcak günleri serinleten taş evlerde Bodrum’u yaşamak bambaşka, hele bir de önünüzde uçsuz bucaksız deniz varsa.
       Bodrum Gümüşlük’te konumlanan ve 14 adet taş evden oluşan Sakız Villaları, Bodrum’u Akdeniz masalında yaşamak isteyenler için bir alternatif sunuyor.
       Özgün örneklerine Sakız Adası, Bodrum ve güneybatı Akdeniz bölgesinde rastlanan villaların hepsi deniz manzaralı ve karşı yakadaki adaları görüyor.
       Özel bahçeleri içinde üç kattan oluşan villalar toplam 240 metrekareden oluşuyor. Doğal özelliği korunmuş yeşil alanlar ile geniş bir sahile sahip olan Sakız Villaları, yoğun yerleşim yerlerine de uzak.
       Özel inşaa tarzı ve uygulanan ısı izolasyon tekniği ile yaz - kış yaşamanın mümkün olduğu taş evler, özel peyzajı, güvenlik sistemi, hidrofor, arıtma tesisi ve ev sahiplerine hizmet verecek personel ile kent yaşamının alışkanlıklarına da cevap veriyor. Değişik zevkler düşünülerek iç mimari uygulamasının satış sonrasına bırakıldığı villaların fiyatları 150 bin dolardan başlıyor.

       Bilgi için tel: Karya İnşaat, (0216) 414 86 02 / 03