Vitrin Türkçeyi çok iyi öğretiyor

Türkçeyi çok iyi öğretiyor

25.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkçeyi çok iyi öğretiyor

Türkçeyi çok iyi öğretiyor
Türkçeyi çok iyi öğretiyor
İlköğretim öğrencileri için ünite esasına göre hazırlanmış Bilden programları multimedya tekniği ile hazırlanmış. İçeriğinin zenginliği, anlatımının güzelliği, animasyonlar, renkleri, şekilleri, etkileşimli kullanımı, ses ve ses efektleri ile ürün geniş bir kitlenin beğeninizi kazanacak.
Program örnek metinlerin okuma ve anlama çalışmaları, dilbilgisi çalışmaları ve alıştırmalar, tür ve biçim bilgileri, testler, düşünce gücünü geliştirmeye yönelik oyun, bulmacalar ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamından bir bölümün anlatıldığı çizgi roman temelleri üzerine kurulmuş bulunuyor.
Öğrenciyi sıkmayan bir anlatım tekniği ve güncel, sevimli konu metinleri seçilmiş. Her ünite ayrı bir senaryo üzerine kurulu ve multimedya öğeleri ile bezenmiş durumda. Metin kahramanları ise sevimli ve yaşayan tipler.
Konuyu anlama çalışmalarındaki sorular, alıştırmalar, testler, okuma çalışmaları, sözcük bulma çalışmaları ve bulmacalar... Hepsi birer oyun havası içinde sunuluyor.
Amaç, öğrenciyi sıkmadan eğlendirerek öğretmek; ondaki düşünme kavrama ve yorumlama yetisini geliştirebilmek.
Oyunlar ve bire bir sıcak anlatım yoluyla da öğrencinin konuya motive olması sağlanıyor.


Üretici firma Bilden
Kullanabilmek için gereken donanım:
486 işlemci veya üzeri PC, 8MB Bellek, 10MB sabit disk, 16 bit ses kartı, CD-ROM sürücü, Windows'95 işletim sistemi veya üzeri.
Tavsiye edilen donanım:
Pentium 166 MMX, 16 MB Bellek, 24 hızlı CD-ROM, yüksek çözünürlüklü ekran kartı.