Vitrin Yenilik zamanı

Yenilik zamanı

22.08.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yenilik zamanı

Yenilik zamanı
22 Ağustos 1998 Hem moda hem de sinema dünyasında hareketlenmeler var. Kimin ne yaptığını, hangi ürünün satış rekorları kırdığını merak ediyor musunuz?

* Vivienne Westwood ilk parfümü "Boudoir"in tanıtımını Alexander McQueen'in son defilesini düzenlediği Gatlif Road'daki terkedilmiş bir fabrika deposunda yaptı. Barok müzik eşliğinde tipik bir Westwood gösterisi olan bu davete pek çok ünlü katıldı.
* Richard Gere'in aynı zamanda bir fotoğrafçı olduğunu biliyor muydunuz? İsviçre'nin Lozan şehrinde 13 eylüle kadar açık kalacak bir sergisi var. Bu sergide Tibet ve Moğolistan gezilerinde çekmiş olduğu Budist tapınakları, rahipler ve Moğol çocukların resimleri var.
* Sean Penn ile Uma Thurman, Woody Allen'ın son filmi için beraber kamera karşısına geçiyor.
* 2000 yılının buzları da piyasaya çıktı. Resimde gördüğünüz bu kaya parçası gibi küpler İsveçlilerin keşfi olan yeni buzluklar. Buzluğa koyuyorsunuz ve 30 dakikada donuyor. Sonra da bardağınıza atıyorsunuz. Ama bunun bir özelliği daha var. Kışın da tam tersi işe yarıyor. Yani fırına atıyorsunuz ve ısıtıcı rolü oynuyor.
* Revlon markasının çıkardığı yeni rujların özelliğini biliyor musunuz? Naneliler. Dudağınıza sürdüğünüz anda size bir ferahlık veriyorlar. "Moisture Stay" adındaki bu ruj özellikle yaz aylarında çok kullanışlı.
* Yazın gündemde olan kelebek modası kışın yerini "koza" modasına bırakıyor. Çantalardan eteklere kadar kalın kabarık kumaş kullanılıyor. Bu tip kumaşlardan yapılan kıyafetleri kilolu kadınlara tavsiye etmeyiz çünkü insanı olduklarından çok daha iri gösterirler.
* Japonların ünlü kozmetik markası Shiseido'nun son olarak satışa sunduğu likit fondöten "Liquid Compact", sadece Fransa'da ilk iki ayda 60 bin tane sattı. Fondöten katı görünümlü fakat sürüldüğü zaman hemen yumuşuyor. Cildi de çok güzel kaplıyor.
* Önümüzdeki sezonun en moda renklerinden biri de gri - flanel. Kıyafetlerin yanı sıra çanta ve ayakkabılarda bu renkle çok karşılaşacağız. Gri - flanelin pembe ile çok yakıştığını ve güzel kombinler yapılabileceğini söyleyebiliriz.

Yazarlar