Teknoloji Vivo'dan 24MP ön kameralı akıllı telefon: Vivo V9

Vivo'dan 24MP ön kameralı akıllı telefon: Vivo V9

22.03.2018 - 16:47 | Son Güncellenme:

Vivo, yüzde 90 ekran gövde oranı ve 24MP çözünürlüğündeki ön kamerasıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonu Vivo V9'u duyurdu. Şirket, Vivo V9'un aynı zamanda AI özelliklerine sahip olduğunu da söyledi.

Vivodan 24MP ön kameralı akıllı telefon: Vivo V9

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Vivo, yeni akıllı telefon Vivo V9'u duyurdu. Cihaz, bu günlerde birçok Çinli akıllı telefonda oldıuğu ekran çentiği ile geliyor. Buna ek olarak, cihazın gerçekten ince çerçevelerı var. Şirket, Vivo V9'un yüzde 90 ekran-vücut oranına sahip olduğunu ve aynı zamanda AI özelliklerine sahip olduğunu da iddia ediyor.

Vivo V9, metal ve camdan üretildi, arkasında bir çift kamera kurulumu ile birlikte geliyor. Bu iki kamera dikey olarak hizalanmış. Bu iki kameranın hemen altında bir LED flaş bulunuyor. Vivo V9'un ekranı yuvarlatılmış köşelere sahip.

Şimdi, özellikleri açısından Vivo V9 kesinlikle orta sınıf bir akıllı telefon. Telefon Snapdragon 626 ile çalışıyor. 6.3 inç fullHD+ (2280 x 1080) ekranın yanında cihazda 19: 9 en-boy oranı, 16 ve 5MP arka ile 24MP ön kamera, 4GB RAM, microSD kart destekli 64GB depolama alanı ve Android 8.1 Oreo bulunuyor.

Haberin Devamı

Vivo'nun bu telefona yönelik sloganı 'Mükemmel Çekim, Mükemmel Görünüm" ve şirket ön kameraya dikkat çekiyor. Cihazda mümkün olan en iyi fotoğrafa sahip olmanıza yardımcı olacak yapay zeka kullanılıyor. Bu AI, yaşınızı, cinsiyetinizi, cilt tonunuzu, dokunuzu ve çevredeki aydınlatmayı tanımlayarak fotoğrafı ona göre uyarlıyor. Bir dizi kamera modu da sizleri bekliyor.

Siyah inci ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak Vivo V9’un fiyatı ve satışa çıkacağı tarih henüz açıklanmadı.