İstanbul Vodafone'dan Vowifi Hizmeti

Vodafone'dan Vowifi Hizmeti

15.05.2017 - 11:22 | Son Güncellenme:

Vodafone, WiFi üzerinden arama (VoWiFi) teknolojisini hizmete sunuyor

Vodafonedan Vowifi Hizmeti

İSTANBUL (AA) - Vodafone, WiFi üzerinden arama sağlayan VoWiFi teknolojisini hizmete sunuyor.

Haberin Devamı

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, WiFi üzerinden arama (VoWiFi) teknolojisini devreye sokan Vodafone, abonelerine WiFi bağlantısı olan her yerden yüksek ses kalitesi ile hizmet sunacak.

Abonelerin hayatlarını kolaylaştıracak Vodafone VoWiFi’yi kullanmak için herhangi bir ek uygulama gerekmiyor. WiFi destekli bir telefon ve SIM kart aracılığıyla herhangi bir WiFi bağlantısı üzerinden yapılan arama sayesinde kullanıcılar, fiziki şartlar sebebiyle sinyal seviyesinin yetersiz kaldığı ortamlarda kolayca çağrı yapıp çağrı alabilecekler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone'un tüm dünyada telekomünikasyon sektöründe teknolojik gelişmelere öncülük eden bir şirket olarak abonelerine kesintisiz hizmet deneyimi yaşatma hedefiyle çalıştığını belirtti.

Haberin Devamı

Aksoy, "Vodafone olarak, yeni nesil mobil iletişim teknolojilerin hayata geçmesinde önemli bir rol üstleniyoruz. Bu kapsamda mobil şebekelerimizi WiFi ile entegre ederek VoWiFi teknolojisini hayata geçirdik. Bu teknoloji sayesinde telefonun çekmediği yer kalmayacak ve Vodafone aboneleri WiFi altyapısı olan her yerde yüksek kalite ses hizmeti alabilecek. Türkiye’nin en geniş HD cihaz portföyüne sahip operatörü olarak global deneyimimizle en son teknolojileri abonelerimize sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.