Gündem Seviyor Sevmiyor 21.yeni bölüm fragmanında Deniz, Yiğit'e ne cevap verecek?

Seviyor Sevmiyor 21.yeni bölüm fragmanında Deniz, Yiğit'e ne cevap verecek?

01.12.2016 - 11:56 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Seviyor Sevmiyor 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Seviyor Sevmiyor'da Yiğit'in teklifi Deniz'e zor anlar yaşatacak. Peki Deniz'in son kararı ne olacak? Seviyor Sevmiyor heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Seviyor Sevmiyor 21.yeni bölüm fragmanında Deniz, Yiğite ne cevap verecek

Ekranların merakla beklenen Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor'a son olarak Aşk Yeniden dizisinde Ceyda karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Sevil Uyar dahil oldu. Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve İpek Tenolcay‘ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisi 21. bölümü ile 4 Aralık 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Atv'de.

SEVİYOR SEVMİYOR 21. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

İŞTE SEVİYOR SEVMİYOR 20. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Seviyor Sevmiyor son bölümde Yiğit İrem'in yolladığı cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Mahvolur. Yiğit, Deniz'le yüzleşip, bağırıp çağırıp nefretini kusmayacaktır. Önce İrem'le yüzleşir. Kendisine yolladığı cd'den kimsenin haberi olmayacaktır. Yiğit ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz'in karşısına çıkar. Yiğit'in planı nedir? Ne yapmayı düşünmektedir? İntikam mı alacaktır yoksa vicdanına yenik düşüp aşık olduğu kadını affetmeyi mi seçecektir? İrem ve Deniz'in arası bozuktur. Tuna'dan ayrılan Deniz, İrem'e sığınır fakat Zuzu'lar artık eskisi gibi değildir, hiçbir şey artık eskisi gibi değildir. Tuna ise Deniz'le ayrılmanın Deniz'in mutlu olması için yegane seçenek olduğuna kendisini inandırmıştır. Fakat atladığı bir şey vardır... Tuna, Deniz'e duyduğu aşkı nasıl içine gömecektir? sorusu Seviyor Sevmiyor 20. son bölümde yanıt buldu.

SEVİL UYAR SEVİYOR SEVMİYOR'DA

Obsesif yapısıyla saplantılı bir karakter olan Ayça'yı canlandıracak olan Sevil Uyar, haftaya yayınlanacak yeni bölümde ekranlarda olacak.Yaz aylarında izleyicisiyle buluşan ve yayınlandığı her günün reyting rekortmeni olan Seviyor Sevmiyor hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor. Çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izliyoruz.