İstanbul WEBRAZZİ SUMMİT 2015’İN İLK TUR KONUŞMACILARI BELİRLENDİ

WEBRAZZİ SUMMİT 2015’İN İLK TUR KONUŞMACILARI BELİRLENDİ

29.06.2015 - 12:11 | Son Güncellenme:

.

WEBRAZZİ SUMMİT 2015’İN İLK TUR KONUŞMACILARI BELİRLENDİ

Yerli ve yabancı önemli firmaların üst düzey yöneticileri ile internet sektöründe yer alan profesyonelleri bir araya getiren Webrazzi Summit, bu yıl 21-22 Ekim tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent otelde gerçekleşecek. Türkiye’nin en etkili internet konferansı olan bu etkinliğe katılacak olanları pek çok sürpriz bekliyor.
Önceki yıllarda birçok önemli ismi ağırlayan Webrazzi Summit, bu sene de alanında uzman çok sayıda önemli ismi biraraya getirecek. Bu yıl altıncısı düzenlenecek ve iki gün sürecek olan etkinlikte, birçok önemli yabancı girişim ve yatırım şirketlerinin yöneticileri ile Türkiye’nin önemli isimleri konuşmacılar arasında yer alacak.
Webrazzi Summit 2015’in kesinleşen ilk tur konuşmacıları arasında GP Bullhound Direktörü Ali Dağlı, dünyaca ünlü yatırım firması Greylock Partners’ın ortaklarından Brendan Baker, Aslanoba Capital Kurucu Ortağı Cankut Durgun, 41?29! Kurucu Ortağı Alemşah Öztürk, mynet Grup Kurucu ve Başkanı Emre Kurttepeli yer alıyor.
Ayrıca NewCo’nun kurucusu ve CEO’su olan John Battelle, Aslanoba Capital Kurucusu Hasan Aslanoba, dünyanın en önemli girişim hızlandırma programlarından Y Combinator’ın Ortağı Dalton Caldwell, Markafoni’nin eski Ceo’su şimdilerde Afra G3 ile yoluna devam eden Sina Afra, Evernote COO’su Linda Kozlowski, SadeceHosting’i Telecity Grup’a sattıktan sonra yatırımcı şapkası takan Selçuk Saraç, GoDaddy EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi gibi önemli isimler katılımcılarla buluşacak.
Yüze yakın konuşmacıyı ağırlamayı hedefleyen Webrazzi Summit 2015’te, internet yatırımcılığı, girişimcilik, dijital pazarlama, e-ticaret ve reklamcılık gibi internet sektöründe çalışanların merak ettiği pek çok konu ele alınacak. Bu verimli etkinlikte katılımcılar internet dünyasına yönelik önemli bilgiler edinirken, iş dünyası profesyonelleriyle tanışıp iş bağlantılarını geliştirme fırsatı bulacaklar.
Webrazzi Summit 2015’in elmas sponsorları bu yıl da değişmedi. Etkinliğe geçen yılki gibi Markafoni ve Turkcell elmas sponsor olarak destek vermeye devam ediyor. Mynet ve TEB platin sponsor olurken, CrenvoİK, Genesys ve metrics34 ise altın sponsor, Digitouch, Kariyer.net ve Kliksa.com ise gümüş sponsor olarak destek vermektedir. Etkinliği destekleyenler arasında blogelli.com’da yer alıyor.

Yazarlar