Editörün Seçtikleri Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem

Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem

27.06.2018 - 13:27 | Son Güncellenme:

Kore’nin ünlü cilt bakım markalarından Welcos, hafifliği ve yaz mevsimine uygun BB kremleriyle sizi yaza hazırlayacak. Welcos sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!

Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem

Kore’nin ünlü cilt bakım markalarından Welcos, hafifliği ve yaz mevsimine uygun BB kremleriyle sizi yaza hazırlayacak. Welcos sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!
Watsons, Türkiye’de çok sevilen ve ilgiyle takip edilen K-Beauty by Watsons konseptini Welcos markası ile büyütüyor. Ünlü Kore markası Welcos, hafif yapıya sahip BB kremleri ile cildinizdeki renk eşitsizliğini gidererek taze ve doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Welcos; No Makeup Face, Color Change ve Perfect Magic BB kremleriyle cildinizin nem ihtiyacını karşılarken aynı zamanda parlaklık kazanmasını ve daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. Tüm gün süren mükemmel ve aydınlık bir makyaj için vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak Welcos BB kremlerin bir diğer özelliği de gözeneklerin görünümünü azaltarak cilt kusurlarını mükemmel bir şekilde kapatmaya yardımcı olması. Güneş Koruma Faktörü özelliğine sahip ürünler, cildi güneş ışıklarından ve UV ışınlarının zararlı etkisinden de korumaya yardımcı oluyor.

Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem!

Cilde renk ve canlılık etkisine destek olan No Makeup Face BB krem, ferahlık hissi sağlıyor ve kullanımdan sonra ciltte yağlı bir his bırakmıyor. No Makeup Face BB krem makyajsız gibi doğal görünüme sahip olmak isteyenlerin tercihi edeceği bir ürün olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

Çok amaçlı kullanılabilen Color Change BB krem, cildinizde porselen görünümlü bir etki yaratmaya yardımcı oluyor. Parmaklarınız yardımıyla kolayca uygulayabileceğiniz Color Change BB krem, doğal kapatıcılık özelliği ve transparan yapısı ile ciltteki kızarıklığı ve lekeleri engellemeye yardımcı oluyor.

Perfect Magic BB krem ise gözenek, cilt lekesi ve çilleri kapatmaya yardımcı oluyor. Yapışkanlık hissi bırakmayan yumuşak dokusu ve mat görünüm sağlayan yapısı ile uzun süren etki vadediyor. Rahat ve pratik bir şekilde uygulanabilen Perfect Magic BB krem kapatıcı özelliğiyle göz altı morlukları, kırmızılık görünümü ve ince çizgiler gibi cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı oluyor.

Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

Welcos No Makeup Face BB Krem SPF30 Whitening 50 ml Satış Fiyatı: 59,00 TL
Welcos Color Change BB Krem SPF25 50 ml Satış Fiyatı: 59,00 TL
Welcos Perfect Magic BB Krem SPF30 50 ml Satış Fiyatı: 59,00 TL

Yazarlar