Teknoloji WhatsApp’ın Android Versiyonu Güncellendi

WhatsApp’ın Android Versiyonu Güncellendi

22.07.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

Facebook tarafından satın alındıktan sonra hızlı bir şekilde gelişim gösteren WhatsApp, artık çok daha fazla özelliğe sahip... Anlık mesajlaşma ve sesli görüşme uygulamaları arasında en popüler seçenek olarak karşımıza çıkan...

WhatsApp’ın Android Versiyonu Güncellendi

Facebook tarafından satın alındıktan sonra hızlı bir şekilde gelişim gösteren WhatsApp, artık çok daha fazla özelliğe sahip... Anlık mesajlaşma ve sesli görüşme uygulamaları arasında en popüler seçenek olarak karşımıza çıkan WhatsApp, yeni güncelleme ile birbirinden faydalı özelliği bünyesine kattı. Zira artık sadece grup görüşmelerini değil aynı zamanda tekli sohbetleri de sessize alabileceğiz. Rahatsız edilmeme gibi bir durum söz konusu.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce iOS platformundaki betası güncellenen uygulamanın yeni sürümü Android sistemlerine de uğradı. Bundan böyle istediğimiz kişiyi sessize alabilecek, kişiye özel zil sesi ataması yapabilecek ve sesli görüşmelerin netliğinde düzenleme yoluna gidebileceğiz. Böylelikle daha kota dostu bir görüşme sağlanabilecek. Ayrıca kişiye özel zil sesi ile kimin bizimle iletişim kurduğunu da telefona bakmadan anlamamız sağlanacak. Bunların dışında mesajı okunmadı olarak işaretle seçeneği de artık aktif durumda. Ancak burada bir parantez açmamız gerekiyor; bahsi geçen özelliği kullanarak herhangi bir mesajı okunmadı olarak işaretleseniz dahi karşı tarafa mavi tık işareti gitmekte. Böylelikle kişi, gönderdiği mesajın okunduğunu yine de anlamış olacak. Şimdilik Google Play üzerinden sunulmayan güncelleme, test edildikten hemen sonra tüm kullanıcılara açılmış olacak.