Teknoloji WhatsApp, grup görüntülü görüşme özelliğini sunmaya başladı

WhatsApp, grup görüntülü görüşme özelliğini sunmaya başladı

22.05.2018 - 10:27 | Son Güncellenme:

WhatsApp, uzun zamandır beklenen gruplandırılmış görüntülü konuşma özelliğini sınırlı sayıda kullanıcıyla test etmeye başladı. WhatsApp yalnızca 4 kişiye kadar grup görüntülü görüşmeyi destekliyor.

WhatsApp, grup görüntülü görüşme özelliğini sunmaya başladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

WhatsApp, uzun zamandır en çok ihtiyaç duyulan, gruplandırılmış görüntülü görüşme özeliğini Android ve iOS'ta test etmeye başladı. Bu yeni güncellemeyle, kullanıcılar grup video görüşme başlatabiliyor. Grup görüntülü görüşme, Şubat ayında, Android için WhatsApp V2.18.39 beta ile ortaya çıkmıştı.

WhatsApp, grup görüntülü görüşme özelliğini sunmaya başladı

Grup görüntülü görüşme özelliği, dört kişiye kadar sınırlı. Şanslı biriyseniz özelliği Android için sürüm 2.18.145 ile deneyebilirsiniz. Özelliğe şu an herkes varsayılan olarak ona erişemiyor. Sadece bir avuç şanslı kullanıcı yeni özelliği kullanıyor. Bu yenilik, WhatsApp'ın test ettiği birçok özellik gibi davet sistemi ile etkinleştirilemiyor.

Aynısı iOS platformu için de geçerli. iOS için WhatsApp sürüm 2.18.52, grup görüntülü görüşme getiriyor.

Haberin Devamı

Grup görüntülü arama başlatmak için, WhatsApp uygulamasını açın, görüntülü görüşme yapmak istediğiniz katılımcıyı seçin ve bu özelliğe sahipseniz, yeni bir “Katılımcı ekle” düğmesini göreceksiniz. Grup görüntülü görüşme yapamazsanız "Katılımcı ekle"yi göremiyorsunuz.