Teknoloji Windows 10’da Bunu Görürseniz Şaşırmayın!

Windows 10’da Bunu Görürseniz Şaşırmayın!

17.05.2016 - 11:16 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl kullanıcılar ile buluşan yeni işletim sistemi Windows 10, daha fazla reklam ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Windows 10’da Bunu Görürseniz Şaşırmayın

Microsoft’un uzun bir geliştirme sürecinden sonra Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sistemlerine lisanslı bir şekilde sahip olanlar adına ücretsiz bir şekilde kullanıma sunduğu Windows 10, bu kez şaşırtan bir haber ile karşımızda. Sistem bünyesinde yer alan reklamları daha önce arttıracağı iddia edilen yazılım devinin özellikle başlat menüsünde daha fazla reklam göstermeye hazırlandığı ortaya çıktı. Eğer başlat menüsünde farklı ve sayısı artmış reklamlar ile karşılaşırsanız sakın şaşırmayın.

Haberin Devamı
Reklamlar Arttırıyor

Windows Store üzerinde daha fazla geliştiriciye yer vermek isteyen ve bu alandaki faaliyetlerini arttırmak isteyen Microsoft, özellikle uygulamaların sayısını arttırmak istiyor. Firma bu sayede kendi payına düşen geliri de bir nevi yükseltmeyi hedeflemekte. Bunun için harekete geçen firma, bir süre önce başlat menüsünde reklamların gösterilmesine izin vermişti. Şimdilerde bu reklamların sayısını arttıracağını söyleyen yazılım devi, geliştiricilerden aldığı reklamları bir nevi daha fazla gösterecek diyebiliriz.

Henüz Aktif Hale Gelmedi

Şimdilik bu gelişmenin geçerli olmadığını söyleyelim. Bunun için gözler yeni güncellemeye dönmüş durumda. Bir süredir Windows 10 adına yeni ve büyük bir güncelleme hazırlamakta olan Microsoft, bu güncelleme sonrasında reklam değişikliğine de uygulamaya koyacak.

Haberin Devamı

Yeni haberleri sitemiz üzerinden takip edebileceğiniz gibi YouTube kanalımız üzerinden takip etmeniz mümkün. Kanalımıza abone olmak için tıklayın.