Teknoloji Xiaomi Mi Note 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Xiaomi Mi Note 2 Hakkında Yeni Bilgiler

24.06.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda haber konusu olmaya başlayan Xiaomi Mi Note 2 hakkında önemli görülen birtakım yeni bilgiler paylaşıldı…

Xiaomi Mi Note 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Çin’in yükselen yıldızlarından biri olan görülen Xiaomi, son zamanlarda mobil sektörde epey başarı sağlamak ile meşgul. Geliştirdiği her akıllı telefon modeli ile beraber başarıya imza atan ve çalışmalarının meyvesini milyonlarca adeta ulaşan satışlar ile toplayan firma, şimdilerde ise yeni amiral gemi modeli ile gündem konusu olmuş bulunuyor. Bir süredir hakkında sızıntıların yaşandığı Xiaomi Mi Note 2, ortaya atılan iddialara göre tek bir versiyon olarak gelmeyecek. Zira yeni modeli birden fazla olmak kaydıyla daha fazla sürüm şeklinde satışa sunmaya hazırlanan Xiaomi, hem ihtiyaca göre tercih edilebilecek seçeneklere hem de daha uygun fiyatlı bir modele imza atabilir.

Haberin Devamı
Üç Farklı Versiyon Yolda

Açıklanan bilgilere göre Xiaomi Mi Note 2 modelinin birbirinden farklı üç versiyonu bulunacak. Bu cihazların arasındaki yegane fark ise işlemci ve RAM miktarlarında görülüyor. Zira en düşük Mi Note 2’ye baktığımızda Snapdragon 820 yonga seti, 4 GB RAM, tekli arka kamera, Hi-Fi ses ve hızlı şarj özellikleri ile karşılaşıyor. Ortanca versiyonda ise Snapdragon 823 yonga seti, 6 GB RAM, 256 GB dahili depolama alanı, çift arka kamera ve yine hızlı şarj gibi nitelikler bulunacak. En üst düzey olması beklenen üçüncü versiyonda ise yine Snapdragon 823 yonga seti ve 6 GB RAM bulunuyor ancak ekran konusunda kavisli tasarım ile karşılaşacağız. Bunun yanında çift kamera, Wi-Fi Lite ve ekstra hızlı şarj gibi yetenekler de modelde bulunanlar arasında.

Haberin Devamı
Geri Kalan Özellikler Aynı Sayılır

Bahsi geçen özelliklerin dışında üç versiyonda da 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlük sunan ekran, 3D dokunma hassasiyeti ve 3600 mAh batarya gibi nitelikler bulunuyor.