Teknoloji Xperia Z5 Bomba Gibi Geliyor!

Xperia Z5 Bomba Gibi Geliyor!

06.07.2015 - 10:42 | Son Güncellenme:

Teknoloji devi Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia Z5 hakkında sızıntı haberler geldi. İşte üst düzey donanıma sahip olacak olan z5 hakkındaki detaylı bilgiler... Sony, Xperia Z4' e yeterli donanım takviyesi yapamamış,...

Xperia Z5 Bomba Gibi Geliyor

Teknoloji devi Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia Z5 hakkında sızıntı haberler geldi. İşte üst düzey donanıma sahip olacak olan z5 hakkındaki detaylı bilgiler... Sony, Xperia Z4' e yeterli donanım takviyesi yapamamış, dolayısıyla gerek Z3 kullanıcıları gerekse diğer teknoloji severler tarafından beklenen ilgiyi görememişti. Bugün gelen haberlere göre Sony, kullanıcıların beğenisini kazanacak yeni akıllı akıllı telefonu Z5 için kolları sıvamış durumda. Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2015 etkinliğiyle birlikte tanıtılacak olan Xperia Z5, teknik özellikler bakımından çok iddialı olacak. Ayrıca bu etkinlikle birlikte Xperia 5 ile birlikte, Xperia Z5 Ultra ve Xperia Z5 Compact modelleri de tanıtılacak. Qualcomm' un Snapdragon 820 işlemcisiyle donatılacak olan yeni Xperia z5, 4 GB RAM ve Quad HD ekran ile gelecek. Donanım olarak oldukça iddialı olan Z5, tabii ki yine geliştirilmiş su geçirmezlik gibi üstün özellikleriyle tanıtılması bekleniyor.

Haberin Devamı

En büyük yeniliğin bataryada yapılacak yenilik olacağı da gelen haberler yönünde. Eğer gelen haberler doğru çıkarsa, Sony'nin yeni modeli Xperia Z5' te tam 4500 mAh batarya kullanacağı belirtiliyor. Bu batarya ve geliştirilmiş Stamina Mod ile birlikte Sony'nin yeni modeli Xperia Z5'te efsane bir günlük kullanım süresine imza atacağı kesin görünüyor. Alışılagelmiş çizgilerin korunacağı yeni Xperia Z5'te IMX230 CMOS sensöre yer verilecek olan Z5'te yine iddialı olarak 20 megapiksellik 4K ve HDR görüntü yakalayabilen bir kameraya da yer verilecek. Ayrıca Sony'nin yeni amiral gemisinde, son dönemde birçok akıllı telefonda görmeye alıştığımız parmak izi sensörünün de bulunması bekleniyor. Bakalım Sony, bu kez istediği ilgiyi Xperia Z5 serisi ile görebilecek mi ? Detaylar ve incelemeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için takipte kalın... Murat Eynehan tarafından yazılmış diğer haberlere ulaşmak için burayı tıklayınız.