Estetik Yağlı ve akneli ciltlere kaçırılmayacak bir öneri!

Yağlı ve akneli ciltlere kaçırılmayacak bir öneri!

13.02.2013 - 15:27 | Son Güncellenme:

Gençlerin %90’ı ile 25-35 yaş aralığındaki kadınların yüzde 41’i cilt lekeleri, siyah noktalar gibi cilt problemlerini yoğun bir biçimde yaşıyorlar.

Yağlı ve akneli ciltlere kaçırılmayacak bir öneri

Avène Cleanance serisi bu problemleri çözmek için geliştirilmiş özel bir bakım seti. Eau Thermale Avène’in sivilce, siyah noktalar ve akne lekeleri gibi yağlı cilt problemlerine çözüm getiren Cleanance Serisi avantajlı paketle satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Yağlı ve akneli ciltlere özel;

1. kampanyada;

Cleanance Gel Nettoyant’ın kampanya öncesi 200 ml şişe fiyatı 44.50 TL iken bu kampanya ile tüketiciler üstelik 300 ml’i 49,5 TL gibi çok özel bir fiyata satın alabilecek.

2. kampanyada;

Cleanence Gel Nettoyant ve Cleanance Emulsion 2’li setli kofreyi tüketiciler satın aldığında Cleanance Gel % 50 indirimli oluyor.

Avène Cleanance Gel Nettoyant cildi tahriş etmeden nazikçe temizleyip, pH dengesini bozmadan fazla salgılanmış yağlardan arındırıyor. Böylelikle siyah nokta ve akne oluşumunu en aza indiriyor. Cilde ferahlık veren jelin formülündeki balkabağı çekirdeği özü (Cucurbita Pepo), yağ salgılanmasına sebep olan enzimi güçlü bir şekilde durduruyor. İçerisinde bulunan Avène termal suyu yatıştırıcı etki sağlıyor. Ürünün cilde köpürtülerek uygulanması ve su ile durulanması gerekiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılması öneriliyor.

Haberin Devamı

Promosyon Fiyatı: 200 ml yerine 300 ml 49,50 TL

Cleanence Gel Nettoyant + Cleanance Emulsion 2’li set;

Avène Cleanance Gel’in sabun içermeyen, yumuşak formülü ile cildinizde derinlemesine bir temizlik sağlayacaksınız. Cleanance Gel sabun içermez ve anti bakteriyel özelliktedir. Ardından Avène Clenance Emulsion’un hafif emülsiyon yapısı cildinizin ihtiyaçlarını karşılayarak, gözeneklerinizi sıkılaştırır ve sebum salgısının düzene girmesine yardımcı olur. Cildi matlaştırır, nemlendirir ve makyajınızın gün boyunca sabit kalmasını sağlar. Çok iyi temizlenmiş yüze ve boyna nazik hareketlerle uygulanır.

Cleanence Gel Nettoyant + Cleanance Emulsion 2’li set Kofre Satış Fiyatı: 76,25TL

Cleanance Jel Nettoyant 200 ml şişe..44.50 TL

Cleanance Emulsion 40 ml tüp: 54.00 TL

Yazarlar