Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

Yağmur çizmelerinizle nasıl şık görüneceğinizin ipuçları...

Sonbaharın kasvetli ve ıslak havasını son günlerde oldukça fazla hisseder olduk. Artık soğukların da iyiden iyiye içimize işlemeye başladığı bugünlerde, kalın çoraplar ve su geçirmeyen, hantal yağmur çizmeleri dolaplarımızın ön taraflarına yerleştiler bile.

Sonbaharın içime dokunduğu, gündelik hayatımda karamsar bir hava estirdiği doğrudur. Sizin içinde öyle mi bilmiyorum ama, böyle günlerde benim hayatımı renklendiren, farklı kombinlerle farklı tarzlar yaratmamı sağlayan, kullanışlı yağmur çizmeleri kurtarıcım oluyor. Böylece, hem yağmurda ıslanacağım endişesini taşımıyorum hem de bu çizmelerin farklı tarzlara sahip parçalarla uyum sağlamasını seviyorum.

Haberin Devamı

Bulutlarla dolu bir gökyüzüne uyandığımız günlerde, yağmur sularıyla göle dönüşmüş sokakların koşuşturmacasında dahi güneş gibi parıldamak için, stilinize ilham kaynağı olabilecek yağmur çizmeleriyle oluşturulan kombin örneklerine göz atmanızı tavsiye ederim.

1- TAYT – TUNİK KOMBİNİ EN RAHATI!

Tayt-tunik ikilisi yağmur çizmeleriyle biraraya geldiğinde ortaya hem rahat hem de sportif bir kombin çıkıyor. Haftasonu için oldukça ideal olan bu tarz kombinler, renkli yağmur çizmeleriyle daha da dikkat çekici hale gelebiliyor.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

2- OFİS ŞIKLIĞINIZIN EN AYKIRI PARÇASINA “DUR” DEMEYİN!

Bayanlar, ofis stilleri için özenle hazırladıkları kıyafetlerin altına çoğu zaman yağmur çizmelerini yakıştıramazlar. Tabi ki bir topuklu çizme kadar şıklığınıza şıklık katmasa da, yağmurlu bir günde hoş bir elbisenin altına giyeceğiniz yağmur çizmeniz, görüntünüzde bir abeslik oluşturmayacaktır. Aksine stilinize farklılık katacağı kanaatindeyim.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

3- DERİ TAYTINIZLA YAĞMUR ÇİZMENİZİ KOMBİNLEDİNİZ Mİ?

Yağmur çizmelerini sadece pamuklu taytlarla değil, deri tayt ve pantolonlarla da denemelisiniz. İlk etapta derinin parlaklığıyla yağmur çizmesi nasıl olur ki diye düşündürse de, bir araya gelince ortaya çıkan görüntüyü ben sevdim.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

4- “KLASİK DANTEL” ARTIK KLASİK GÖRÜNTÜYE SAHİP OLMAKTAN ÇIKIYOR!

Dantelleri farklı tarz parçalarla biraraya getirmeyi sevenlerdenseniz, yağmur botlarınızla da bir kombin oluşturmayı deneyebilirsiniz. Klasik dantel görüntüsünden çıkıp, bambaşka bir havaya bürünen danteli, artık sokak stilinize katmak çok kolay.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin
5- YAĞMUR ÇİZMELERİ EN COOL HALİYLE KARŞINIZDA!

Şortla yağmur çizmeleri sonbahar için oldukça iddialı bir seçim. Ancak ortaya çıkan kombin tartışmasız çok hoş. Düzgün bacaklara sahip bayanların mutlaka denemesi gereken bu kombinin sonbahar için tamamlayıcısı trençkot olmalı.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

6- SONBAHARDA MİNİ ETEKLERİNİZDEN VAZGEÇMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ!

Sonbaharda mini eteklerinizi ortadan kaldırmayın. Yağmurlu havalarda mini eteğinizle oluşturacağınız kombininize kalın çorabınız ve yağmur çizmeleriniz eşlik etsin.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

7- SKINNY JEANİNİZ VE YAĞMUR ÇİZMELERİNİZLE CASUAL BİR STİL YAKALAYABİLİRSİNİZ!

Günlük hayatınızda skinny jeanlerden vazgeçemeyenlerdenseniz, yağmur çizmelerinizi bu jeanlerinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak skinny jeaninizin gerçekten dar olmasına dikkat etmenizi öneririm. Çünkü biraz bol olan jeanlerle yağmur çizmeleri giyildiğinde, özellikle diz kısmında biriken kumaş, hiç hoş durmayan bir görüntüye sahip oluyor.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

8- YAĞMURLU HAVALARDA MİDİ BOY ETEKLERİN DE EN GÜZEL TAMAMLAYICISI YAĞMUR ÇİZMELERİ!

Midi boy eteklere de çok güzel uyum sağlayan yağmur çizmeleri ile oluşturduğunuz kombininizde cool tarzınızdan ödün vermemiş olacaksınız.

Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

Sevgili Milliyet Okurları,
Blogum "Pimood" Bumerang Blog Ödülleri Yarışması'nda "En İyi Çıkış Yapan Blog" kategorisinden aday oldu.
Oylama tüm hızıyla devam ediyor. Bu heyecanlı süreçte siz de blogumu desteklerseniz, çok mutlu olurum.
Tamamen ücretsiz olan oylamaya aşağıdaki linke tıklayarak kolayca katılabilirsiniz.
Yağmur Çizmeleriyle Yapılan 8 Farklı Kombin

Haberin Devamı