Gündem Yağmur Ünal kimdir?

Yağmur Ünal kimdir?

27.11.2015 - 11:17 | Son Güncellenme:

Yağmur Ünal bu akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor. "Uzaklarda Arama" filminin ekibinde yer alan Yağmur Ünal'ın Beyaz Show'daki performansı merak uyandırıyor. Peki Yağmur Ünal kimdir? İşte Yağmur Ünal ile ilgili detaylar..

Yağmur Ünal kimdir

Yağmur Ünal bu akşam Beyaz Show'a konuk oluyor. Peki Yağmur Ünal kimdir? İşte Yağmur Ünal ile ilgili bilinmeyenler..

Haberin Devamı

YAĞMUR ÜNAL KİMDİR?

Yağmur Ünal, 21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray’dır. Babasının ilk eşi manken Sabiha Tarhan’dan olma Irmak Ünal (d.1977) adında ablası vardır. İlk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan Liseyi İsviçre’de okudu. Sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken farklı stajlar yaptı. Mesela Saatchi&Saatchi reklam ajansında ve bir kanalın program bölümünde deneyimleri oldu.

Üniversitenin ardından New York’ta medya üzerine master yaptı. Devamında New York’taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj gördü, ve İstanbul’a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene çalıştı.

Yağmur Ünal, Yasemin Arslan isimli bir arkadaşıyla beraber Tokyo Medya isimli bir yapım şirketi kurdu. İlk olarak da 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Teyzeler” adlı yarışma programının yapımcılığını üstlendi. 8 hafta, 40 bölüm süren yarışma 23 Ağustos 2013 tarihinde bitti.

Haberin Devamı

Haziran 2015 ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senayosunu Onur Ünlü’nün yazdığı ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini annesi Türkan Şoray yaptı. Yağmur Ünal, ayrıca bir hayat kadınını canlandırdığı bu filmde ilk defa oyunculuk da yaptı.

Beyaz Show'da bu hafta

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Uzaklarda Arama" filmiyle Yeşilçam’ın biricik sultanı Türkan Şoray; güzelliği ve asaletiyle Yağmur Ünal; ünlü oyuncu Serkan Şenalp; dillere düşen bestelerin mimarı Fettah Can, Türkiye’nin Best Model'leri Yağmur Aydan, Yılmaz Kunt, Ömer Samed Kurtulmuş konuk oluyor.
Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta de yine şahane!