Kayseri Yahyalı Belediyesi Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

Yahyalı Belediyesi Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

23.03.2017 - 17:44 | Son Güncellenme:

.

Yahyalı Belediyesi Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Belediyesi tarafından muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi.

Haberin Devamı

Yahyalı Belediyesi Gözbaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Koordinatörü Doğan İçingir, ilçe Başkanı Ahmet Büber, Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı'da görev yapan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Mahalle muhtarları katıldı.

AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Büber'in Yahyalı'nın ilçedeki sorunlar ve yapılacak projeler hakkında muhtarları bilgilendirme konuşmasının ardından söz alan Esat Öztürk, yapılacak projelerle ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Yahyalı'nın daha da güçlenmesi için ilçedeki birlik ve beraberliğin devam ettirilmesi gerektiğini belirten Öztürk, "Mahallelerimizin gerekli hizmetleri alabilmesi için, öncelikle Yahyalı'nın güçlü olması gerekmektedir. Bunu yapabilmemiz için birlik beraberlik ve kardeşlik içinde sorunlarımızı ele alıp, hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu istişare toplantılar bundan sonra daha sık yapılacak ve Mahallelerimizle ilgili sıkıntıları dinleyip, problemlere çözümler bulacağız." ifadelerini kullandı.