Kayseri Yahyalı'da Pazar Düzenleme Çalışması

Yahyalı'da Pazar Düzenleme Çalışması

17.11.2017 - 16:11 | Son Güncellenme:

.

Yahyalıda Pazar Düzenleme Çalışması

Yahyalı Belediyesi, ilçede Cuma Günleri farklı bölgelerde kurulan meyve ve sebze pazarı ile konfeksiyon ve bakliyat pazarını bir araya getirmek için düzenlemelerini sürdürüyor.
Konfeksiyon ve Bakliyat pazarını Develi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu ile birlikte ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, yapılan düzenleme çalışmaları hakkında basına açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk “ Cuma günü kurulan konfeksiyon ve bakliyat pazarındaki esnaflarımızın çoğu Develi’den geliyor. Develi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyarete geldik. Buradaki esnafların ve hemşerilerimizin daha güzel şartlarda alışveriş ve ticaret yapmalarını sağlamamız gerekiyor. İlçemizde kurulan sebze ve meyve pazarımız ile tuhafiye pazarımız arasında yaklaşık 6 yüz - 7 yüz metrelik bir mesafe var. Buda insanlarımız ve satıcılarımız açısından sıkıntı oluşturuyor. 5-6 yıldır bu sıkıntı ilçemizde vardı. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı iki pazarımızı birleştirememiştik. Ama inşallah çok yakın zamanda pazarlarımızı bir araya getireceğiz. Yeni düzenleme ile vatandaşlarımız, hem sebze ve meyvesini alacak hem de tuhafiye pazarından geçerken ihtiyaçlarını alabilecekler. Bugün hem esnaflarımızı ziyaret etmek hem de bu müjdeli haberi onlara iletmek için buradayız. Esnafımıza, hayırlı alışverişler ve bol kazançlar diliyorum. “ diye konuştu.
Develi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu’da yapılan çalışmalardan dolayı Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’e teşekkür etti.

Yazarlar